Cercador per paraules clau
06 novembre 2017

Els Oques Grasses posen a saltar i ballar la gent jove de Valldoreix

El grup català va oferir un espectacle fresc, innovador i trencador tocant temes que van repassar tota la seva trajectòria sobre els escenaris. La resposta del públic no es va quedar enrere i el jovent de Valldoreix va omplir de gom a gom la Nau de Cultura.

Abans de l’actuació dels Oques Grasses, els Lychee, guanyadors del Concurs de Bandes de la Festa Major de Valldoreix, es van encarregar d’escalfar l’ambient amb la seva proposta de música tranquila i acústica, que es va escampar per tots els racons del recinte. Passaven pocs minuts de les 23:00h quan van començar a sonar les primeres notes de les variades cançons dels ‘Oques’ que van posar a ballar sense parar les 350 persones que amb entrada lliure van gaudir divendres de l’actuació.

La cançó ‘Fullar Sempre’ del seu disc ‘You poni’ va donar el tret de sortida a gairebé dues hores de variades i divertides peçes musicals de ritme innovador i de forta connexió amb un públic entregat als acords del singular grup d’Osona.

La gira ‘Meravellós desastre’ va tenir una càlida acollida pel jovent valldoreixenc emmarcat un cop més dins la iniciativa de la Festa Jove de Valldoreix, que des de l’any 2013 té per objectiu de donar primeres oportunitats a bandes locals i pujar a l’escenari grups emergents del panorama musical català, com Doctor Prats, Free Fall Band o Els Catarres. De nou, la proposta de l’àrea de Joventut de l’EMD-Valldoreix va ser un èxit rotund que es va desenvolupar sense cap incidència.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal