Cercador per paraules clau
12 març 2020

Equipaments tancats i activitats suspeses a Valldoreix per evitar la propagació del coronavirus

El president Josep Puig ha signat un decret aquest dijous especificant el paquet de mesures preses per l’EMD-Valldoreix, en coordinació amb l’Ajuntament de Sant Cugat, per, de forma preventiva, evitar, el màxim possible, el contagi del coronavirus SARS-CoV-2.

Les accions conjuntes s’han fixat aquest matí en el marc de la reunió del Centre de Coordinació Municipal (CECOPAL) a la que ha assistit el president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig, tenint en compte que a Sant Cugat està activada l’alerta del Pla de Protecció Civil Municipal. Les mesures preventives entren en vigor avui a les 15 hores i tenen una durada de 15 dies prorrogables.

Concretament, l’EMD decreta el tancament de la majoria d’equipaments municipals. Això inclou els equipaments esportius (Pavelló de Voleibol i Complex Esportiu de l’EMD), els espais culturals (Biblioaccés Vall d’Or, Casal de Cultura, Nau de Cultura…), com també el Casal d’Avis de Valldoreix. Els únics equipaments que es mantindran oberts són els que ofereixen serveis bàsics (serveis socials i de salut). En l’àmbit educatiu, queden afectades l’Escola Bressol i l’Escola de Música, així com també l’Escola Ferran i Clua, l’Institut Arnau Cadell (tancats a partir demà per decret de la Generalitat de Catalunya). Pel que fa al Mercadet dels Dissabtes, igualment se suspèn la seva activitat durant dues setmanes, com a mínim.

A més a més, l’EMD ha decidit suspendre totes les activitats que tenia organitzades tant en espais tancats com a l’aire lliure. Això inclou totes les activitats extraescolars i la totalitat de les activitats socials i culturals que figuren a l’agenda, com per exemple; el Cine-Fòrum “La vida de los otros” i el Concert homenatge Beethoven de demà divendres, i el Cicle de Conferències del VEN del divendres dia 20, entre d’altres.

Pel que fa a la resta d’activitats previstes, l’EMD-Valldoreix recorda que en aquests moments la Generalitat ha establert un conjunt d’indicacions a tota la ciutadania. En aquest sentit, per tant, a Sant Cugat com a la resta de Catalunya se suspenen actes de més de 1.000 persones i es limita a un terç l’aforament dels actes de menys de 1.000 persones per garantir una distància de seguretat. Això inclou tota mena d’espectacles públics, recreatius i d’oci, siguin organitzats per entitats públiques o privades.

L’EMD vol recordar també que des de l’Ajuntament ha anunciat que hi haurà supervisió per part dels cossos de seguretat per tal que aquestes indicacions es compleixin arreu del municipi.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

30-03-2023

Valldoreix presumeix de teixit esportiu a la 1a edició de la Gala de l’Esport

28-03-2023

L’equip de govern de Valldoreix fa balanç del mandat 2019-2023

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat