Cercador per paraules clau
08 gener 2019

Esport i solidaritat es tornen a donar la mà a la 3a edició de la Milla Solidària de Valldoreix

La tercera edició de la cita esportiva valldoreixenca tornarà a ocupar els carrers de la vila per una bona causa. Un any més, les Milles Solidàries se sumen a la iniciativa de Cap Nen Sense Joguina, per a que tots els infants puguin gaudir de la il·lusió dels regals.   

Valldoreix es convertirà en l’escenari idòni per tercer any per la cita entre la solidaritat amb els nens i nenes que es troben en situacions difícils, amb una cursa pels carrers de la vila el proper 20 de gener. L’objectiu és col·laborar amb la 52ª edició de la campanya de la Cadena Ser, Cap Nen Sense Joguina, amb donacions de joguines que hauran ser noves i sense embolicar, amb especial necessitat de material dirigit a infants de 9 a 13 anys.

El centre neuràlgic de la matinal esportiva serà l’Institut Arnau Cadell. Les curses comencaran amb la Milla Open, oberta per a tots els corredors nascuts fins l’any 2006, a partir de les 10:00h. Un cop finalitzi, els organitzadors donaran el tret de sortida a la Milla Inclusiva, dirigida als corredors discapacitats físics i/o psíquics i a les Curses Infantils per a mainada de 0 a 12 anys. A més de les proves físiques, l’EMD de Valldoreix i l’AMPA de l’Institut Arnau Cadell han preparat activitats com castells inflables, un taller d’animals, un taller artístic i un àpat de xocolata calenta per tothom.

Les inscripcions a la comptetició es poden fer a través del web www.runmagazine.es/3a-milla-solidaria-de-valldoreix/ fins el 16 de gener a les 20:00h.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals

13-05-2024

Junts+ Puigdemont, força més votada el 12-M a Valldoreix

07-05-2024

El CAP de Valldoreix acull una prova pilot per implantar la prescripció social

19-04-2024

Videocàmeres a l’estació, adhesió a la Xarxa de Refugis Climàtics i límit de temps a l’acció de govern, al Ple d’abril