Cercador per paraules clau
14 setembre 2017

Josep Puig apel·la a la ‘constància de la ciutadania’ per seguir reivindicant el dret a decidir durant els actes de la Diada a Valldoreix

Durant el seu discurs del president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig, va estar acompanyat pels comandaments de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra a Sant Cugat, com a mostra d’agraïment per la tasca feta per protegir la ciutadania durant els atemptats a la Rambla de Barcelona i a Cambrils.

Durant el seu parlament, Josep Puig va posar en valor el tarannà de la societat catalana que al llarg dels anys no ha deixat de mantenir la seva actitud positiva, cívica i compromesa en les seves reivindicacions per buscar un millor futur polític i social de Catalunya. D’altra banda va lamentar que ‘l’estat espanyol sempre ha intentat presentar els governs locals com a problemes i no com a solucions’, així com la ‘manca de resposta i la repressió de qualsevol intent de Catalunya d’expressar-se democràticament.

Des del municipalisme, com a governs locals de Catalunya, volem i hem de dir ben alt que, els entrebancs no ens faran desistir en la voluntat de millorar els serveis i l’atenció vers els nostres veïns i veïnes. Sempre hem defensat els seus drets i aspiracions. I reclamem, un cop més, el nostre dret a decidir i expressar-nos lliurement’.

En aquest mateix sentit el president Puig va voler remarcar que ‘Catalunya viu un dels moments històrics més importants. En els últims anys la majoria dels veïns i veïnes dels nostres pobles i ciutats han expressat, de manera serena, tranquil·la i pacífica, la voluntat de fer un pas endavant com a societat i país. El món local sempre ha estat al costat de la ciutadania, en qualsevol de les seves demandes i al costat de la democràcia’.

Un cop pronunciat el discurs del president va ser el torn de les ofrenes florals. Els primers en acostar-se al monument dedicat a la memòria de l’heroi valldoreixenc a la Guerra de Successió, Francesc Busquets i Pujol, àlies ‘Mitjans’, van ser els portaveus dels grups de CiU-Actuem, Bernat Gisbert, d’ERC-CPCV, Noël Climent i de CUP-PC, Xavier Humet que van fer l’ofrena de manera conjunta. Acte seguit van ser els representants del Grup d’Estudis de Valldoreix-Valldaurex, el VEN, ERC i CUP-PC els qui es van apropar al monument per fer la seva ofrena.

L’acte de commemoració de la Diada a Valldoreix es va tancar, com és tradició, amb la cantada dels himnes Nacional de Catalunya i de Valldoreix, per part dels membres de la Coral l’Harmonia de Valldoreix.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-02-2024

L’EMD de Valldoreix inverteix 334.000€ en renovar i millorar la claveguera del torrent de Can Badal

19-02-2024

Els delictes es redueixen en un 11,3% a Valldoreix durant el 2023

19-02-2024

Pressupost prorrogat i retorn de la pagesia i la ramaderia a Collserola al ple de febrer

08-02-2024

La valldoreixenca Carmina Puig guardonada amb el XII Premio Estatal del Trabajo Social