Cercador per paraules clau
11 desembre 2015

Josep Puig lliura els premis del concurs de dibuix de postals de Nadal del Ferran Clua

El dibuix guanyador és obra de l’alumna de 2on de primària Nara Durà Márquez i serà el motiu principal de la postal de Nadal amb què l’EMD de Valldoreix felicitarà les festes nadalenques als veïns i veïnes de la vila.

El segon guardó se l’ha endut el dibuix de l’alumne Arnau Perez Tárraga, també de 2n, mentre que el tercer premi ha anat estat per l’alumne de P4 Natalia Raventós Oliván. Els alumnes guanyadors han rebut com a obsequi pel seu treball un lot de material didàctic i artístic amb el qual els premiats podran seguir millorant les seves capacitats artístiques.

Però els obsequis no s’han quedat aquí, ja que la resta d’alumnes del centre, que no han estat guardonats pels seus dibuixos, han rebut igualment un regal per part de l’EMD de Valldoreix, i que també ha consistit en un lot de material didàctic i artístic per a cada un dels cicles, infantil i inicial.

Els escolars han agraït els obsequis entregats pel president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig i per la vocal d’Educació, Susana Herrada, amb un recital de Nadales.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals