Cercador per paraules clau
24 abril 2020

L’EMD de Valldoreix protagonitza l’Especial d’EMDs del portal transmèdia Alcaldes.eu

La cara més personal del president Josep Puig i la seva visió de com és el dia a dia de la gestió de l’EMD de Valldoreix és l’argument principal de l’entrevista que publicava el passat divendres el portal transmèdia, de difusió d’actualitat municipal, www.alcaldes.eu. Al llarg de l’entrevista el president de l’EMD repassa episodis de la seva infància i joventut i fa un repàs de quina és la situació actual de Valldoreix i de quins són els reptes de present i de futur de la vila. El president Puig repassa diferents aspectes de l’actualitat com són les relacions amb l’Ajuntament de Sant Cugat de les que diu que ‘amb l’actual govern, que és tripartit entre ERC, el PSC i la CUP, fa poc que hi tenim relacions i no puc dir ni que les coses vagin bé ni malament. Hem passat les festes i l’estiu entre mig, però hem treballat per arribar a acords i anar fent. Espero que d’aquí a un any això ja estigui rodat i que puguem valorar més bé les coses’. També es refereix a l’estat del projecte d’urbanització de l’avinguda del Baixador com ‘el repte que tenim ara i que s’ha anat endarrerint des de fa uns anys per una sèrie d’inconvenients. L’obra més important que s’ha fet en els últims temps a Valldoreix ha estat el soterrament de les línies d’alta tensió. Això ha suposat un gran esforç econòmic que vam culminar el 2016 i que va permetre treure les torres’.

Josep Puig també reflexiona sobre el seu futur com a president de l’EMD del qual diu que ‘no sé si em tornaré a presentar. Quant a la limitació de mandats, crec que hauria de ser quelcom lliure. Hi ha gent que, en quatre anys, ha fet tot el que havia de fer i hi ha gent que amb 20 potser no ho ha fet tot. La millor mostra són les urnes. Avaluen la feina feta. Si la gent t’escull, és perquè n’està contenta. I si no ho fa, és perquè no n’està o perquè pensa que hi ha una alternativa millor’.

En el següent enllaç pots recuperar l’entrevista feta per alcaldes.eu i escoltar de primera mà les reflexions del president Puig:

ENTREVISTA A JOSEP PUIG

 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal