Cercador per paraules clau
05 octubre 2015

Joves i grans comparteixen activitats i experiències a les 3es Jornades Intergeneracionals a la residència Jardins de Valldoreix

Els residents del geriàtric Jardins de Valldoreix i una vintena de joves de 4rt d’ESO de l’institut Arnau Cadell es van trobar a la residència valldoreixenca amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran.

La Jornada Intergeneracional del Dia de la Gent Gran a Valldoreix va néixer arran d’un voluntariat iniciat pel centre educatiu en el marc del projecte ‘Un món divers’ de servei comunitari. Des de aquesta primera experiència la resposta dels alumnes, any rere any, ha estat ‘sempre fantàstica’, segons asseguren des de l’institut.

IMG_20151001_165951

Durant la jornada grans i joves van compartir una jornada gastronòmica de pintxos, així com un taller de recuperació de joguines antigues. Enguany residents i alumnes també han realitzat plegats una sessió de pintura. El format de la trobada va ser per parelles, una persona gran i un dels joves estudiants, en una de les sales de la residència on van compartir conversa, experiències i activitat. La jornada intergeneracional va acabar amb els assistents compartint un tall de pastís i un refresc.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

30-03-2023

Valldoreix presumeix de teixit esportiu a la 1a edició de la Gala de l’Esport

28-03-2023

L’equip de govern de Valldoreix fa balanç del mandat 2019-2023

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat