Cercador per paraules clau
25 juliol 2023

Junts per Catalunya, partit més votat a les eleccions generals a Valldoreix

Menys d’una vintena de vots, més concretament 17, van separar Junts per Catalunya -formació més votada- del PSC, que va quedar segon, un cop enllestit el recompte de les paperetes de les urnes de les Eleccions Generals de diumenge a Valldoreix. La formació, amb Míriam Nogueras com a cap de llista, va aconseguir un total 839 vots, pels 822 que va assolir la candidatura del PSC, encapçalada per Meritxell Batet. El tercer lloc del podi va ser pel PP, que amb Nacho Martín Blanco com a candidat, va recavar fins a 809 suports.

La victòria dels juntaires es va fonamentar en els 259 vots obtinguts a les dues urnes del Casal de Cultura, on van ser la força més votada, mentre que els socialistes es van imposar a les dues meses de la Casa de la Vila amb 197 vots. La igualtat entre les 3 formacions amb més suports va quedar demostrada amb el resultat del centre de votació de l’escola Ferran i Clua, on el PP va sobresortir per sobre de la resta de partits amb 410 vots, i d’aquesta manera cada col·legi electoral va tenir un guanyador diferent.

En quarta posició, però ja a més distància es va situar ERC amb un total de 563 vots, seguit de prop per ECP-Sumar que en va aconseguir 512. Els 380 sufragis assolits per VOX els van deixar com a 6a força per davant de la CUP (164), el PDeCAT (127), el PACMA (45), el FO (4), el PCTC (2) i Recortes Cero (0).

Consulta tots els resultats a: https://geociutat.santcugat.cat/geoportal/#/catalog

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix