Cercador per paraules clau
16 novembre 2017

La 1a Festa Jove de la Tardor de l’Escola de Música de Valldoreix s’estrena aquest divendres a la Sala de Plens

El nou cicle d’activitats de l’EMV s’obre el 17 de novembre amb una cita a la Sala de Plens de l’EMD-Valldoreix, on els alumnes seran els protagonistes d’una festa musical amb DJ, pica-pica i entrada gratuïta.

L’alumnat de l’Escola de Música s’encarregarà de mostrar al públic valldoreixenc les seves habilitats musicals aquest divendres a la primera Festa Jove de la Tardor a la Sala de Plens de Valldoreix, on cada estudiant triarà el seu instrument preferit. L’acte s’organitza per què els estudiants a partir de 12 anys tinguin l’oportunitat d’oferir al públic les seves composicions musicals.

Conjunts instrumentals de saxos i piano alegraran la tarda a partir de les 19:45h i amb entrada lliure per tota la ciutadania en un espectacle que té per objectiu que els assistents no parin de ballar durant tota la tarda al ritme de les melodies interpretades pels joves estudiants. La festa compatarà també amb una sessió de DJ per part d’un dels alumnes del centre i que punxarà la seva música electrònica durant l’aperitiu que l’escola oferirà als assistents a la festa.

La pròxima trobada amb l’Escola de Música serà el 24 de novembre amb l’obertura del IV Cicle de Concerts, aquest cop amb el professorat de l’acadèmia com a protagonista d’un recital que s’encarregarà d’interpretar bandes sonores de pel·lícules conegudes per tots els públics. La darrera cita del mes de novembre amb L’EMV serà el dia 27, on els assistents tindran l’oportunitat de tornar a escoltar al Casino de La Floresta als alumnes de les bandes instrumentals del centre. Ja durant el mes de desembre l’escola té marcat en el seu calendari la celebració del tradicional Concert de Nadal de l’Escola de Música, una de les cites més esperades del curs.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals