Cercador per paraules clau
16 novembre 2017

La 1a Marxa de la Salut de marxa nòrdica ja té 450 participants apuntats a la prova d’aquest diumenge

Amb un màxim de 500 participants, els veïns que encara no s’hagin apuntat ho podran fer fins demà a través del web del Club Muntanyenc Sant Cugat o presencialment al Complex Esportiu el mateix dia de la caminada.

Qui no hagi pogut realitzar la inscripció a través d’Internet ho podrà fer en persona fins a les 9:30h d’aquest diumenge, trenta minuts abans que a tocar del Complex Esportiu EMD Valldoreix es doni el tret de sortida d’una primera edició de marxa nòrdica que es preveu multitudinària.

El preu d’inscripció és de 14 euros per als federats, mentre que per als no federats és de 16 euros. Tots els assistents a la cita rebran com a regals una samarreta, un got amb mosquetó, un mocador tubular pel coll i el cap i una bossa de regals dels patrocinadors, a més d’un dorsal amb el qual participaran al sorteig d’un ampli lot de material esportiu. Els caminants també tindran la possibilitat de llogar els bastons de marxa necessaris per desenvolupar correctament l’activitat, ja que els tres participants masculins i femenins que millor efectuïn la tècnica de marxa nòrdica durant la jornada rebran un diploma i un regal al final del recorregut. Per arrodonir el dia, l’organització posa a lliure disposició dels participants la piscina climatitzada del Complex Esportiu, els vestidors amb lavabos i les dutxes.

La saludable iniciativa pormet fer gaudir els marxants dels excepcionals paisatges del Parc Natural de Collserola, amb un interessant recorregut per l’entorn de l’Ermita de la Salut de Valldoreix. El projecte del Club Muntanyenc amb la col·laboració de l’EMD de Valldoreix i del Complex Esportiu persegueix l’objectiu de promoure l’activitat esportiva i deleitar a tothom amb els admirables indrets que ens ofereixen els boscos de l’entorn natural de Valldoreix.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-02-2024

L’EMD de Valldoreix inverteix 334.000€ en renovar i millorar la claveguera del torrent de Can Badal

19-02-2024

Els delictes es redueixen en un 11,3% a Valldoreix durant el 2023

19-02-2024

Pressupost prorrogat i retorn de la pagesia i la ramaderia a Collserola al ple de febrer

08-02-2024

La valldoreixenca Carmina Puig guardonada amb el XII Premio Estatal del Trabajo Social