Cercador per paraules clau
03 novembre 2017

La 1a Marxa de la Salut recorrerà l’entorn de l’ermita de la Salut a Valldoreix

Per primer cop i amb la col·laboració de l’EMD de Valldoreix, la marxa nòrdica serà la protagonista d’un excepcional recorregut pel Parc Natural de la Serra de Collserola.

La primera edició de la Marxa de la Salut es farà a una distància de 10 kilòmetres de travessa, on els assistents podran gaudir de l’agradable paisatge que el Parc Natural de Collserola oferirà als participants d’una saludable iniciativa que tindrà lloc el 19 de novembre amb l’acompanyament d’instructors titulats de marxa.

El tret de sortida es donarà des del recinte del Complex Esportiu a les 10:00h de la primera iniciativa de marxa nòrdica que es posa en marxa a la vila i al municipi. Prèvia inscripció (a travès de www.cmsc.cat), tots els assistents a la caminada rebran obsequis i l’oportunitat de participar al sorteig d’un variat lot de material esportiu. Finalment, els tres participants masculins i femenins que millor executin la tècnica de la marxa nòrdica durant la caminada rebran diplomes de reconeixement al final de la jornada.

Durant la roda de premsa de presentació de la iniciativa, celebrada aquest dijous a la tada a la Casa de la Vila, els organitzadors han posat de manifest els beneficis de la pràctica d’aquesta disciplina esportiva, que té importants rèdits físics per la mobilització de braços i esquena i pel baix impacte que genera a les articulacions. L’organització ofereix també la possibilitat de reservar els bastons de marxa -necessaris per desenvolupar l’activitat-  en el moment de la inscripció i i posa a disposició dels caminants els vestidors amb lavabos, les dutxes i la piscina climatitzada del Complex Esportiu de l’EMD de Valldoreix, per arrodonir amb un bany una jornada perfecta de marxa nòrdica pel pulmó verd de l’àrea metropolitana.

Tota la informació sobre la 1a Marxa de la Salut es pot trobar al portal www.marxasalut.cat i al web del Club Muntanyenc Sant Cugat (www.cmsc.cat).

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal