Cercador per paraules clau
09 octubre 2023

Ja estan a la venda les entrades per a la 29a Mostra de Teatre de Valldoreix

La 29a Mostra de Teatre a Valldoreix arriba un any més a la Nau de Cultura de Valldoreix durant tots i cada un dels caps de setmana del pròxim mes de novembre. La programació teatral arrencarà el divendres dia 3 a les 20h amb l’obra ‘Fils de vida’ de la companyia Iguana Teatre, que narra els records familiars de tres personatges marcats per l’estigma xueta. La pervivència de l’exclusió dels jueus conversos a Mallorca és única en tota la història del judaisme i n’ha marcat el comportament social.

La segona entrega de la mostra teatral arribarà el diumenge 12 de novembre a les 18h, amb ‘La vida perdurable’, escrita per Narcís Comadira i interpretada pel Grup de Teatre Espiral de Valldoreix, l’obra explica la història d’una mare de valors conservadors i un fill que ha de viure la seva homosexualitat al marge de la seva família. Pel que fa a la tercera entrega del cicle, coneixerem la història d’un matrimoni feliç i ben avingut que organitza una cita a cegues pel seu millor amic, un professor de literatura amb baixa autoestima i insegur amb les seves relacions sentimentals. La posada en escena de la comèdia, escrita per Carles Alberola, serà el dissabte 18 de novembre, a partir de les 20h, anirà a càrrec del Casal Corpus Grup de Teatre.

La Mostra de Teatre de Valldoreix 2023 abaixarà el teló de l’edició d’enguany el dissabte 25 de novembre a les 20h, quan el Grup Teatral Antifaz presentarà el muntatge ‘Sota teràpia’. L’obra escrita per Matías del Federico presenta tres parelles que, tot i les seves diferències, assisteixen a una peculiar sessió de teràpia conjunta per resoldre els seus problemes, guiades per les indicacions que, en principi, els ha deixat la seva psicòloga en uns sobres numerats.  

El preu de les entrades a totes les representacions és de 5 euros i es poden comprar a través del web: www.entrapolis.com. Les entrades que quedin disponibles es vendran des d’una hora abans de l’inici de cada representació a l’entrada de la sala.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

06-12-2023

La campanya anual per controlar l’eruga processionària a equipaments i espais públics es farà demà a la nit

22-11-2023

L’encesa de l’arbre de Nadal de Valldoreix il·luminarà un any més l’inici de les festes nadalenques

17-11-2023

Llum verda definitiva a la urbanització de l’Av. del Baixador, al Ple de novembre

14-11-2023

El Mercadet de Valldoreix es vesteix de lila el 25N contra la violència masclista