Cercador per paraules clau
22 novembre 2018

La 2ª Marxa de la Salut de marxa nòrdica aplega prop de 500 caminants a l’entorn natural de Valldoreix

L’èxit absolut de la segona convocatòria de la Marxa de la Salut va fer palès l’interés i la participació ciutadana a un dels esdeveniments esportius no competitius més multitudinàris celebrats a la vila i a l’entorn de l’Ermita de la Salut i el Puig Madrona.

 

El Complex Esportiu de Valldoreix va ser el punt de partida de l’esperada 2ª edició de la Marxa de la Salut, organitzada diumenge 18 pel Club Muntanyenc Sant Cugat, el Complex Esportiu de Valldoreix i el Club Marxa Nòrdica Collserola, amb el suport de l’EMD de Valldoreix. La participació a la caminada va revalidar els números de l’any passat amb l’assistència de 337 dones i 149 homes que, segons l’organització, van gaudir dels racons més bonics de la serra de Collserola i de la saludable activitat esportiva, tot i la pluja que va fer companyia als marxants.

Un equip de 12 instructors especialitzats en marxa nòrdica van seguir la prova en tot moment per assegurar-se de que els participants no perdessin el fil de la tècnica idònia per practicar l’exercici. L’itinerari, inicialment previst d’aproximadament 10 quilòmetres, finalment es va escurçar, per la climatologia adversa, a uns 6 quilòmetres de passejada pels indrets més representatius del pulmó verd de l’Àrea Metropolitana. Les 100 persones que millor van desenvolupar la tècnica de marxa nòrdica durant el recorregut van rebre un diploma de reconeixement, mentre que tots els participants van rebre una samarreta tècnica commemorativa, un got reutilitzable respectuós amb el medi ambient, un tubular de coll per lluitar contra el fred i la participació a un sorteig de material esportiu. Al final de la caminada, tothom va tenir l’oportunitat accedir lliurement a la piscina del Complex Esportiu o participar a una classe de ioga gratuïtament.

Dies abans Xavier Ortega, responsable de la Marxa de la Salut, va agraïr en roda de premsa prèvia a la prova la implicació de l’EMD en el suport a la iniviativa. En acabar la marxa, Ortega es va mostrar molt satisfet amb el resultat de la iniciativa per promoure la marxa nòrdica entre la ciutadania valldoreixenca i preveu que la idea s’estengui al llarg del temps.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-02-2024

L’EMD de Valldoreix inverteix 334.000€ en renovar i millorar la claveguera del torrent de Can Badal

19-02-2024

Els delictes es redueixen en un 11,3% a Valldoreix durant el 2023

19-02-2024

Pressupost prorrogat i retorn de la pagesia i la ramaderia a Collserola al ple de febrer

08-02-2024

La valldoreixenca Carmina Puig guardonada amb el XII Premio Estatal del Trabajo Social