Cercador per paraules clau
17 gener 2019

La 3ª Milla Solidària de Valldoreix, la festa de l’esport i la solidaritat, aquest diumenge a l’Arnau Cadell

Els barris de Sant Jaume i la Barceloneta de Valldoreix es convertiran aquest diumenge 20 de gener en l’escenari de la tercera convocatòria de la Milla Solidària. La iniciativa col·labora amb la plataforma Cap Nen Sense Joguina, de la Cadena Ser.

Tot està preparat per donar el tret de sortida a les curses de la 3a Milla Solidària de Valldoreix diumenge 20 de gener a partir de les 10:00h. L’objectiu de la campanya esportiva és col·laborar amb donacions de joguines noves, sense embolicar i dirigides especialment a nens i nenes de 9 a 13 anys.

L’Institut Arnau Cadell (C/ Arnau Cadell) serà el punt de trobada de tots els esportistes solidaris de Valldoreix. Les competicions començaran a les 10 del matí amb la Milla Open, oberta per a tots els corredors nascuts fins l’any 2006. Quan acabi la primera cursa, els organitzadors donaran el pas a la Milla Inclusiva, dirigida a les persones amb discapacitats físiques i/o psíquiques i a les Curses Infantils per a tots els infants de 0 a 12 anys. A més de les proves atlètiques, l’EMD de Valldoreix i l’AMPA de l’Institut Arnau Cadell han preparat activitats com castells inflables, un taller d’animals, un taller artístic i una xocolatada calenta per a tots els participants.

L’itinerari de la matinal esportiva començarà al carrer Arnau Cadell i seguirà pel carrer del Rusc, el carrer Pere Mas, el carrer Cànem, el carrer Sant Joanistes, el C/ Molí de Valldoreix, carrer Antoni Caballé, C/ del Marfull i l’Av. Villadelprat. Des d’allà el recorregut tornarà a recorrer el carrer Sant Joanistes, el carrer Cànem, el C/ Pere Mas i l’Av. Villadelprat,  per finalizar de nou al carrer Arnau Cadell, davant la pista esportiva de l’institut. Les curses infantils tenen un recorregut de 400 i 800 metres.

Tot i que les inscripcions es tanquen a les 00:00h, les persones que no hagin tingut temps d’apuntar-s’hi podran fer-ho el mateix dia 20, abans de l’inici de la competició.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal