Cercador per paraules clau
01 juny 2017

La 5a edició del torneig de pàdel #forçamiquel al CE Valldoreix se supera amb la inscripció de 400 parelles

El torneig organitzat pel Club Esportiu Valldoreix, juntament amb la família del Miquel Aydogan, es consolida com una de les cites solidàries més importants del món del pàdel del país.

El torneig de pàdel #forçamiquel va néixer fa cinc anys fruït de la iniciativa i de la col·laboració de la sòcia del club Raquel Martínez i de Marc Carballeira tiet del Miquel Aydogan, un noi que no va poder superar una greu leucèmia que va patir dels 3 als 10 anys. Aquest fet els va impulsar, juntament amb la família i la direcció del club valldoreixenc, a organitzar un torneig de pàdel benèfic.

Els donatius recaptats amb les inscripcions dels participants, les diferents aportacions personals i la col·laboració solidària de 6.000€, aportats a parts iguals per l’EMD-Valldoreix i l’Obra Social “la Caixa”, i que va íntegrament destinada al departament d’investigació hematològica de l’Hospital Sant Joan de Déu.

El torneig es disputa en 4 categories masculines, 4 femenines i 4 mixtes. Un mercadet solidari, activitats per a nens i nenes i sorteigs de regals seran, a banda del pàdel, les propostes que centraran l’atenció dels jugadors, socis i sòcies i participants del torneig.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-02-2024

L’EMD de Valldoreix inverteix 334.000€ en renovar i millorar la claveguera del torrent de Can Badal

19-02-2024

Els delictes es redueixen en un 11,3% a Valldoreix durant el 2023

19-02-2024

Pressupost prorrogat i retorn de la pagesia i la ramaderia a Collserola al ple de febrer

08-02-2024

La valldoreixenca Carmina Puig guardonada amb el XII Premio Estatal del Trabajo Social