Cercador per paraules clau
28 maig 2014

La BTT Academy posa en mans de l’Europa International School la formació acadèmica dels seus jugadors

L’acadèmia de formació de joves tennistes, amb seu al Club Esportiu Valldoreix, signa un conveni de col·laboració amb l’escola santcugatenca a través del qual el centre educatiu es fa càrrec de la preparació acadèmica dels jugadors.

Amb la signatura del conveni els jugadors de la BTT Academy, arribats d’arreu del món, poden compatibilitzar l’assoliment del màxim nivell competitiu amb la seva educació escolar, aconseguint d’aquesta manera un desenvolupament integral de les capacitats humanes i esportives del jugador.

La tria de l’Europa International School per part de l’Acadèmia BTT està motivada per la llarga experiència que té el centre en el desenvolupament de programes d’adaptació pedagògica internacional, que assegura als jugadors de la BTT Academy la seva formació acadèmica. Els programes educatius de l’escola Europa tenen la certificació NCAA (obtenció del diploma d’ensenyament secundari) que permet als tennistes preparar l’ingrés a les universitats nord-americanes, al mateix temps que entrenen i competeixen. Per donar la màxima comoditat als jugadors la formació es durà a terme tant ‘in situ’, a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix, com a la mateixa escola Europa en horari de tarda i a través de la formació on-line.

La roda de premsa de signatura del conveni va comptar amb la participació del president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, que va fer d’amfitrió de la directora general de l’Europa International School, Esther Herranz, el president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig, i del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat, Xavier Tizón. A la presentació també hi va prendre part el director de la BTT Academy, Àlvar Margets. Per Josep Puig el conveni signat ahir és ‘un conveni d’excel·lència on conflueix el prestigi de la BTT Academy en la formació de futurs jugadors professionals de tennis, la reputació de l’Europa International School en la formació a través dels seus programes pedagògics internacionals i el Club Esportiu Valldoreix, una referència dins el panorama de clubs socials i esportius de Catalunya’.

dsc-0086

 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals