Cercador per paraules clau
30 novembre 2017

La Casa de la Vila de Vallodreix conemorarà demà el Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA

L’EMD de Valldoreix penjarà aquest divendres 1 de desembre una pancarta mostrant el seu suport unánime a totes les persones afectades per l’epidèmia del VIH/SIDA arreu del món i contra el rebuig social que aquesta malaltia comporta.

 El Ple de la Junta de Veïns del passat 23 de noviembre va expressar el compromís de l’EMD-Valldoreix en fer front a la terrible malaltia i als efectes socials negatius que malauradament acompanyen a les persones amb VIH/SIDA. Un dels acords presos al ple per totes les formacions polítiques va ser el de penjar demà 1 de desembre una pancarta de suport al Dia Mundial de la Luita contra la SIDA a la façana del consistori amb un gran llaç vermell, símbol internacional de la lluita contra aquesta epidèmia.

El compromís de l’EMD s’estén més enllà de la commemoració de l’1 de desembre amb el cartell a la façana de la Casa de la Vila i en els propers mesos durà a terme accions institucionals com l’estreta col·laboració de l’EMD de Valldoreix amb els organismes de la Generalitat de Catalunya per desenvolupar el Pacte Social contra la Discriminació de les persones que viuen amb VIH o reforçar els programes d’educació sexual entre el jovent. L’entitat municipal va afegir oficialment al Ple de novembre el 3 de març com a data commemorativa de la vila, declarat Dia de la Zero Discriminació per Nacions Unides.

El reconeixement de demà a la lluita contra la SIDA i les futures mesures de l’EMD d’educació i col·laboració s’enmarquen dins el ferm compromís l’administració de Valldoreix en defensa dels drets humans, la igualtat entre tota la ciutadania i el desig d’erradicar aquesta greu malaltia.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix