Cercador per paraules clau
09 gener 2024

La Cavalcada de Valldoreix esquiva la pluja i la ciutadania desborda els carrers per saludar als Reis Mags

La nit més màgica de l’any pels més petits de la vila es va viure amb intensitat a Valldoreix, tot i la incertesa que s’havia instal·lat durant les hores prèvies, per la previsió de pluja anunciada per l’hora de la Cavalcada. Malgrat l’anunci de possibles ruixats, els veïns i veïnes de totes les edats es van llençar al carrer per donar la benvinguda a Valldoreix a Ses Majestats els Reis Mags, que van passejar pels carrers de la vila agraint l’escalf del nombrós públic assistent.

Arribada en autobús i nou recorregut

Una de les novetats d’enguany va ser l’arribada a la plaça de l’Estació dels tres Reis Mags, en un dels busos del transport urbà de Valldoreix. Des d’allà Ses Majestats van pujar als vehicles descapotables engalanats per a l’ocasió i, escortats per un total de 16 carrosses de les entitats, associacions i clubs de la vila, van encetar el seu recorregut resseguint la rambla Mossèn Jacint Verdaguer, passant per Can Cadena, fins a arribar a la l’església de l’Assumpció i després a la Sala de Plens de la Casa de la Vila.

A banda de les setze carrosses de les associacions i entitats cíviques de la vila, durant el seu trajecte els Reis van estar acompanyats en tot moment per centenars de persones, que van omplir les voreres de l’artèria viària central de Valldoreix i que van acompanyar Melcior, Gaspar i Baltasar al llarg de tot el seu recorregut. La primera parada que van fer Ses Majestats va ser a l’església de l’Assumpció on van fer la tradicional ofrena al nen Jesús del pessebre vivent del temple. Des d’allà la comitiva Reial es va traslladar a la Sala de Plens de l’EMD, on els Reis van poder saludar personalment a les nenes i nens de Valldoreix i recollir les seves cartes a cobert de la pluja, que començava a fer acte de presència.

En paral·lel a la Cavalcada, a l’Envelat Garden i durant tota la tarda, van tenir lloc els tallers infantils de varetes i fanalets de llum que van aplegar un gran nombre d’infants i les seves famílies. Al mateix espai també es va servir la xocolatada desfeta i la sopa miso del Momotaro, que van ajudar a fer passar una mica el fred.

Àlbum de fotos i vídeos de la Cavalcada de Valldoreix 2024: https://photos.app.goo.gl/q5BzCrw7sE45a6Ks7

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-02-2024

L’EMD de Valldoreix inverteix 334.000€ en renovar i millorar la claveguera del torrent de Can Badal

19-02-2024

Els delictes es redueixen en un 11,3% a Valldoreix durant el 2023

19-02-2024

Pressupost prorrogat i retorn de la pagesia i la ramaderia a Collserola al ple de febrer

08-02-2024

La valldoreixenca Carmina Puig guardonada amb el XII Premio Estatal del Trabajo Social