Cercador per paraules clau
08 abril 2020

La ciutadania de Valldoreix podrà fer les seves consultes urbanístiques a través de videoconferència durant la quarantena

Durant l’estat d’alarma per la pandèmia del COVID-19 l’EMD de Valldoreix ha continuat amb la tramitació de les llicències urbanístiques, tot i mantenir suspesos els terminis d’inici i finalització de la seva execució, així com els terminis de pagament de la liquidació de la taxa i l’impost de construccions, instal·lacions i obres.

És per això que, entenent que és imprescindible continuar amb la prestació del servei d’informació urbanística i d’atenció de les consultes relacionades amb la tramitació de llicències d’obres i obertura d’activitats, que fins ara s’atenien a través de visites concertades presencials amb els tècnics municipals, l’EMD ha decidit habilitar un canal de comunicació a través de videoconferència per poder seguir  rebent consultes urbanístiques i activitats. Aquest nou canal de videoconferències se sumarà als ja habituals canals de comunicació mitjançant telèfon o correu electrònic.

Les persones interessades en poder realitzar una videotrucada amb els  Serveis Tècnics de l’EMD de Valldoreix hauran de trucar al telèfon d’Atenció Ciutadana de l’EMD, al número habitual 93.674.27.19 i se’ls donarà dia i hora de concertació. Igualment se’ls enviarà un enllaç al seu correu, des d’on podran accedir directament a la vídeoconferència amb el tècnic corresponent i on trobaran tota la informació de com realitzar la connexió per vídeo. La idea de l’administració valldoreixenca és establir aquestes connexions a través de la plataforma Google Meet, amb la qual no cal que els usuaris d’ordinadors de sobretaula i portàtils es descarreguin cap aplicatiu per poder realitzar la videotrucada. Només aquells que vulguin utilitzar un dispositiu mòbil o una tauleta per establir la comunicació hauran de descarregar l’aplicació Hangout Meet, accedint a les botigues digitals Google Play (per a dispositius Android) i App Store (per a dispositius Apple).

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

30-03-2023

Valldoreix presumeix de teixit esportiu a la 1a edició de la Gala de l’Esport

28-03-2023

L’equip de govern de Valldoreix fa balanç del mandat 2019-2023

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat