Cercador per paraules clau
20 novembre 2017

La cloenda de la 24ª Mostra de Teatre de Valldoreix, tot un èxit de ‘l’Arrogància humana’ de Víctor Alexandre

Més de 200 persones es van aplegar ahir a la Nau de Cultura per assistir a la celebració de la cloenda de la Mostra de Teatre, organitzada pel Grup Teatre Espiral, amb l’adaptació teatral de la novel·la Cor de Brau (2011) del santcugatenc Víctor Alexandre.

 L’escriptor i periodista de Sant Cugat va estrenar ahir la seva obra més crítica a favor dels drets dels animals i la Terra. Com a protagonistes cinc braus que posen contra la paret als èssers humans amb els seus arguments sobre temes com els drets dels animals, el canvi climàtic o el maltractament amb l’objectiu de remoure les consciències valldoreixenques i posar punt i final a la 24ena edició de la Mostra de Teatre.

El públic ja feia estona que havia ocupat la Nau quan el teló es va obrir a les 19:00h a un escenari decorat amb un gran llaç groc per, des de l’organització, fer un homenatge als presos polítics catalans. L’obra va començar un cop Víctor Alexandre i Trini Escrihuela, presidenta del Grup de Teatre Espiral, van acabar els seus parlament, on van introduïr el reivindicatiu missatge de la representació. Els espectadors van assistir al toc d’atenció de l’escriptor santcugatenc sobre els comportaments violents de l’èsser humà contra els animals, el planeta o la seva pròpia espècie. Segons paraules d’Alexandre un cop acabada, ‘puc dir que el missatge ha arribat, la gent va gaudir amb la representació, alguns fins i tot dient-me que a partir d’ara s’ho pensaran dos cops abans de menjar carn’.

Un cop acabada l’obra, el president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig, va dirigir unes paraules a l’audiència que va ser obsequiada pels organitzadors amb coca i una copa de cava per celebrar l’èxit de la 24ena convocatòria de la Mostra de Teatre de Valldoreix.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal

14-03-2023

L’Escola de Música de Valldoreix celebra 25 anys d’ensenyaments musicals a la vila amb un gran concert

13-03-2023

Valldoreix celebra el Dia de la Dona amb una obra teatral reivindicativa i caminant per la igualtat