Cercador per paraules clau
03 setembre 2018

La festa gran de la Colònia Montserrat escalfa motors per l’arribada de la Festa Major de Valldoreix

La plaça de l’Hortet Solet ha acollit aquest cap de setmana la Festa Major del barri de la Colònia Montserrat, amb un vespre d’àpats per tothom, activitats per a grans i petits i música per tots els gustos. El fi de festa va aplegar a tot el barri al voltant de la tradicional paella popular.

 La històrica barriada valldoreixenca de la Colònia Monteserrat, a tocar de la serra de Collserola, ha celebrat aquest cap de cap de setmana de l’1 i 2 de setembre la seva festa grossa amb un seguit d’activitats per a grans i menuts. Un sentit comunitari entre el veïnat de la colònia, profundament arrelat des de fa més de fa més de 80 anys, ha garantit l’èxit de la festa de la Colònia un any més.

Els actes i les activitats aptes per a tots els públics van arrencar el dissabte a partir de les 18:30h amb una sardinada popular preparada pel propi veïnat que es va allargar durant la tarda amb partides del bingo de Festa Major. La festa va seguir amb el concert la barcelonina Marina BBFace & The Beatroots, acompanyada pel cantant i músic santcugatenc Frank Montasell. El sound system dels DJs Golfo de Guinea & Lady Advocato van posar la gresca i la rauxa al ball de la festa gran del barri valldoreixenc.

Per diumenge va quedar el tradicional dinar amb una gran paella preparada per l’Associació de Veïns de la Colònia Montserrat, que va aplegar tothom a la Plaça de l’Hortet Solet, davant el restaurant La Rampa 23%. Amb la paella, els jocs infantils i berenar per als més petits es va acomiadar fins l’any vinent la festa gran de la Colònia de Montserrat.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

13-06-2024

Certificat d’antiguitat i/o legalitat

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

03-06-2024

Llar d’Infants Quitxalla