Cercador per paraules clau
26 febrer 2019

La festa i la rauxa es donen cita a la Rua de Carnestoltes 2019 del Complex Esportiu

La deshinibició i l’alegria pròpies d’aquestes dates tan esperades per grans i petits ompliran els carrers de Valldoreix, de la mà de la Rua de Carnaval del Complex Esportiu. La cita es completarà amb un berenar i una festa multitudinària per a tothom qui s’atreveixi a unir-se a la desfilada del Complex.

El Complex Esportiu de Valldoreix anirà al capdavant de les celebracions carnavalesques de la vila, omplint de color els carrers i places de Valldoreix organitzant una gran desfilada de Carnestoltes el proper divendres 1 de març.

 La comitiva del Rei Carnestoltes té previst sortir de les instal·lacions del Complex, al C/Brollador s/n, a les 18:00h en direcció al Condis de la Pl. Mas Roig, on la botiga oferirà un pica-pica a tothom qui s’apropi disfressat. La passejada farà un recorregut pels carrers més cèntrics de la vila, mostrant a tothom la rauxa propia d’aquestes dates tan assenyalades i l’enginy de les disfresses dels membres del Complex i la ciutadania valldoreixenca.

La rua acabarà la seva caminada a les 19:00h per compartir amb el personal del Complex una gran festa de Carnestoltes a on tothom està convidat a participar i gaudir de la festa i la diversió que proposa el Complex Esportiu de l’EMD de Valldoreix.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

15-07-2024

L’EMD destina més de 25.000€ per millorar les instal·lacions del Ferran i Clua durant l’estiu

04-07-2024

El cinema i les nits d’estiu de Valldoreix es tornen a donar cita aquest juliol a la plaça del Casal de Cultura

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament