Cercador per paraules clau
25 gener 2023

‘La flor de l’autopista’ enceta l’edició 2023 de la Programació Continuada de Teatre de Valldoreix

Què passa quan una conversa trivial i inesperada es converteix en un moment crucial a la nostra vida? Aquest és el punt de partida argumental de l’obra teatral ‘La flor de l’autopista’ que el diumenge 12 de febrer a les 18h donarà el tret de sortida a una nova edició de la Programació Continuada de Teatre de Valldoreix. La representació, dirigida i interpretada per Climent Ribera, compartint repartiment amb Núria Gómez, portarà sobre l’escenari de la Nau de Cultura una història que pivota al voltant de la culpa, la justícia, la mort i de les conseqüències de les nostres accions. 

La mostra teatral tindrà continuïtat els mesos de març, abril i maig, fins a completar les 4 obres programades per a l’edició 2023. Serà el 10 de març a les 20h quan a la Nau de Cultura es portarà a escena el muntatge ‘Némesis, dones invisibles’, El paper de les dones artistes ha estat invisibilitzat al llarg de la història, malgrat que moltes d’elles van demostrar competències perfectament equiparables a les dels seus homòlegs masculins. A través de ‘Némesis, dones invisibles’ es vol reivindicar un lloc a la història per a aquestes dones compositores, pintores, poetesses… en definitiva artistes, que van patir la violència de ser ignorades i, al mateix temps, reclamar un lloc al món per a totes les dones que actualment continuen patint abusos, discriminació i maltractament.

‘La Nina’ de Montserrat Cornet, a càrrec del Grup de Teatre Espiral de Valldoreix, serà la tercera cita de la Programació Continuada i ens explicarà -el diumenge 2 d’abril a les 18h- la història d’una dona gran, plena de vida, positiva i amb ganes de viure l’amor i de tornar a il·lusionar-se. L’obra, dirigida per Trini Escrihuela i protagonitzada per Isabel Valbuena, ens mostra una protagonista  que ha de lluitar amb tots els condicionants i etiquetes que la societat li ha anat posant i transmetrà el missatge que la vellesa no té perquè ser sinònim d’oblit i d’invisibilitat.

El darrer acte de la mostra teatral serà el 7 de maig a les 18h i està reservat pel muntatge ‘Lorca’, un espectacle que transita pels primers anys de la vida de Federico García Lorca i que relata l’amistat de l’escriptor amb Salvador Dalí.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

31-01-2023

L’EMD i Catalònia Creactiva renoven per 4 anys l’acord per a la integració de persones en risc d’exclusió

27-01-2023

Dret a vot i suport a la vaga de metges i mestres per iniciar l’any polític al Ple de l’EMD

25-01-2023

‘La flor de l’autopista’ enceta l’edició 2023 de la Programació Continuada de Teatre de Valldoreix

16-01-2023

Valldoreix inicia la campanya anual de control de la processionària a equipaments i espais públics de la vila