Cercador per paraules clau
21 novembre 2016

La Fundació Privada Autisme GURU, guardonada com a cinquè Premi Vila de Valldoreix

La seva tasca en l’atenció integral i de la qualitat de vida de les persones amb trastorns de l’espectre autista (TEA) i les seves famílies han estat els mèrits que han portat a l’entitat social a rebre el màxim guardó de la ciutadania de Valldoreix.

L’entrega del guardó es va fer en el marc del 5ena edició del Sopar de la Nit dels Premis Vila de Valldoreix que, com ja és tradició, es va celebrar a la Nau de Cultura de Valldoreix el passat dissabte 19 de novembre. La vetllada va estar amenitzada per la veu d’Alba Cayuela i la guitarra de Marc Pons.

El moment àlgid de la gala va arribar quan l’organització, en veu de la presentadora de l’acte va revelar el nom de la Fundació Privada Autisme GURU com a guanyadora del premi. Entre els aplaudiments de les més de 90 persones que es van donar cita al sopar, els representants de GURU i alguns dels usuaris del centre van pujar a l’escenari de la Nau de Cultura per rebre de mans del secretari de l’associació de Veïns de Ca n’Enric-La Miranda, Josep Maria Fe, el guardó, que simbolitza la torre de la masia de can Monmany.

El punt final a l’entrega de premis el va el president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig, que va adreçar unes paraules de felicitació i d’agraïment a l’entitat guardonada, per la seva tasca amb les persones discapacitades afectades d’autisme. En el seu parlament Puig tampoc es va oblidar de destacar els mèrits dels finalistes, Els Marxosos del Vallès i el Club Esportiu Valldoreix, per la seva aportació diària a fer de Valldoreix un lloc millor per viure.

La representació institucional al sopar dels Premis Vila de Valldoreix es va completar amb la presència dels vocals de l’EMD, Susana Herrada, Elena Degollada, Susana Casta i Joaquim Castelló i de la regidora santcugatenca Mayte Pérez.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal