Cercador per paraules clau
19 setembre 2016

La gran participació i el bon temps els factors més destacats per a l’èxit de la Festa Major de Valldoreix 2016

El president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig, ha volgut destacar la gran afluència de públic registrada en totes les activitats i la bonança climatològica per aconseguir que la Festa Major d’enguany hagi estat molt lluïda i altament participada per la ciutadania.

Més d’una seixantena d’activitats han omplert les agendes dels valldoreixencs, al llarg dels tres dies que ha durat la Festa Major. L’activitat ha estat frenètica durant la festa grossa, amb actes repartits al llarg de tota la geografia de la vila. Tot i la desfavorable previsió meteorològica que alertava de fortes pluges per dissabte, finalment el temps ha aguantat i s’han pogut desenvolupar totes les activitats sense cap anul·lació, fet que ha permès una més que destacada resposta per part de la ciutadania, que ha pres part a totes i cada una de les propostes del programa d’actes de la Festa Major.

Entre les activitats que més públic han aplegat es compten el pregó de Festa Major, a càrrec del cirurgià cardíac Jaume Torner; el ball de Festa Major amb l’orquestra B-funk; la Festa Jove, amb els grups ‘Holy Bouncer’, ‘Embolingats’; i l’actuació de Vallès DJ’s. Altres activitats que han fet les delícies dels valldoreixencs han estat l’Esport d’Entitats al Carrer, enguany ubicat a la Pl. Pompeu Fabra; el Concert de Música Gòspel a l’església Protestant, la cercavila de Geganters i Grallers; i el Torneig FIFA 17 per a Play Station disputat a l’Espai Jove.

Per tot això, el president Josep Puig s’ha mostrat molt satisfet amb la gran resposta dels veïns i veïnes de Valldoreix i ha posat de relleu la gran aportació feta des de les entitats i associacions. “Estem molt contents. Hi ha hagut molta participació i al final la pluja no ha fet acte de presencia, factor que posava en risc la celebració d’alguna de les activitats”. Puig també ha volgut donar les ‘gràcies al treball de les associacions veïnals i entitats culturals i esportives de la vila perquè amb ells hem aconseguit confeccionar un programa d’actes molt atractiu’.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal