Cercador per paraules clau
20 novembre 2017

La marxa nòrdica aplega mig miler de persones a la I Marxa de la Salut de Valldoreix

Totes les plaçes van quedar exhaurides dies abans que es donés el tret de sortida a la primera edició de la Marxa de la Salut amb el suport de l’EMD de Valldoreix. Un excepcional recorregut per destacats indrets del Parc Natural de Collserola que es va desenvolupar sense cap incidència.

Els caminants es van donar cita a les 10 del matí davant el Complex Esportiu Valldoreix per gaudir aquest diumenge d’una jornada lúdica i passar-ho bé passejant per un dels pulmons naturals més importants del nostre territori.

Els 500 participants van rebre obsequis de l’organització com un mocador tubular, una samarreta i el dorsal amb el qual tothom va poder participar a una rifa de material esportiu al final de la jornada. Els assistents van fer exercicis d’escalfament i formació prèvia amb 10 instructors professionals de marxa nòrdica davant el Complex Esportiu, abans de fer via cap al recorregut de 10km previst per l’entorn de la masia de Can Montmany i l’Ermita de la Salut. Després, tres participants masculins i femenins van rebre un reconeixment i un regal d’un dels patrocinadors per la seva bona realització de la tècnica de marxa nòrdica durant el dia.

Aquesta saludable iniciativa ha estat organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat i el Club Marxa Nòrdica de Collserola. Associacions que han fet gaudir a la vila aquest diumenge posant en marxa la idea per primer cop amb la col·laboració de l’EMD-Valldoreix i el Complex Esportiu.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals

13-05-2024

Junts+ Puigdemont, força més votada el 12-M a Valldoreix