Cercador per paraules clau
07 novembre 2023

La Milla Solidària de Valldoreix se suma a la causa de La Marató de TV3

L’entorn de l’Institut Arnau Cadell tornarà a ser l’escenari, el diumenge 17 de desembre, de la 7a edició de la Milla Solidària de Valldoreix. La principal novetat d’enguany és la inclusió de la prova dins de les activitats relacionades amb de Marató de TV3, on anirà destinat el total de la recaptació.

L’EMD de Valldoreix ha donat aquest matí el tret de sortida a la 7a edició de la Milla Solidària de Valldoreix, programada pel diumenge 17 de desembre a partir de les 11:00h a l’Institut Arnau Cadell, on s’establirà el punt de trobada de tots els i les esportistes solidaris de Valldoreix.

Les proves començaran a les 11:30 h amb la participació dels més petits a les curses infantils. Acte seguit, a les 12:15, tindrà lloc la Milla Inclusiva, adreçada a persones amb diversitat funcional. La matinal esportiva acabarà amb la disputa de la Milla Open.

A banda de les proves atlètiques, l’EMD de Valldoreix i l’AMPA de l’Institut Arnau Cadell han preparat una zona d’entreteniment per a infants amb jocs, castells inflables i una xocolatada calenta per a tots els participants.

L’itinerari de la cursa començarà al carrer Arnau Cadell i seguirà pel carrer del Rusc, el carrer Pere Mas, el carrer Cànem, el carrer Sant Joanistes, el C/ Molí de Valldoreix, carrer Antoni Caballé, C/ del Marfull i l’Av. Villadelprat. Des d’allà el recorregut tornarà a recorrer el carrer Sant Joanistes, el carrer Cànem, el C/ Pere Mas i l’Av. Villadelprat,  per finalizar de nou al carrer Arnau Cadell, davant la pista esportiva de l’institut. Les curses infantils tenen un recorregut de 400 i 800 metres.

Totes les persones que s’hi vulguin apuntar ho poden fer al web: millasolidariavalldoreix.com

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

06-12-2023

La campanya anual per controlar l’eruga processionària a equipaments i espais públics es farà demà a la nit

22-11-2023

L’encesa de l’arbre de Nadal de Valldoreix il·luminarà un any més l’inici de les festes nadalenques

17-11-2023

Llum verda definitiva a la urbanització de l’Av. del Baixador, al Ple de novembre

14-11-2023

El Mercadet de Valldoreix es vesteix de lila el 25N contra la violència masclista