Cercador per paraules clau
26 abril 2017

La nova sala de calderes de biomassa del Ferran Clua es decorarà amb un mural creat per 5 alumnes de 5è del centre

Carla Latorre, Martí Oñate, Anna Trullenque, Martina Corominas i Adrian Codorniu són els alumnes de la classe de 5è A de l’Escola Ferran i Clua que s’han imposat al concurs per ser el dibuix escollit com a mural que decorarà la paret exterior de la nova sala de la caldera de biomassa que ha estrenat el centre aquest curs.

Al concurs es van presentar 10 obres fetes per grups pels alumnes del 5è curs, qui seran igualment els encarregats de plasmar el disseny dels guanyadors a la paret triada per la direcció de l’escola.

El jurat del concurs es va reunir el dilluns al mateix centre per deliberar sobre quina havia de ser l’obra guanyadora. Els membres del jurat van ser el president Josep Puig, la vocal d’Ensenyament, Susana Herrada; la directora del centre, Marta Puiggalí, tres mestres de l’escola i la mare de l’escola i artista, Montse Cufí.

Al final la pintura guanyadora va rebre un ampli suport de tots els membres del jurat que van destacar el caràcter de l’obra molt vinculat a les inicials del nom del centre educatiu i al seu dia a dia, amb la representació d’una cadira i un escriptori.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

30-03-2023

Valldoreix presumeix de teixit esportiu a la 1a edició de la Gala de l’Esport

28-03-2023

L’equip de govern de Valldoreix fa balanç del mandat 2019-2023

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat