Cercador per paraules clau
09 febrer 2015

La Sala d’Exposicions de l’EMD-Valldoreix acull l’obra de Josep Maria Guitart

El pintor, que actualment viu a la residència Jardins de Valldoreix, a tocar de la Casa de la Vila de Valldoreix, va començar la seva producció artística un cop es va jubilar.

La presentació de la mostra va anar a càrrec del mateix artista que va estar acompanyat pel vocal de Cultura de l’EMD-Valldoreix, Joaquim Castelló, i de la vocal de Participació Ciutadana, Susana Herrada. Josep Maria Guitart va néixer l’any 1924 a la localitat Suïssa de Nidau, on va viure fins a l’any 1945 abans de traslladar-se amb la seva família a viure a Catalunya.

Després de donar les gràcies a la trentena de persones assistents a la inauguració, molts d’ells companys de residència del pintor, Josep Maria Guitart va explicar que les seves creacions estan centrades en la natura i els paisatges de la seva Suïssa natal i de Catalunya i, en la seva majoria, reprodueixen paisatges de muntanyes alpines i racons mariners de la Costa Brava.

Tot i descobrir de forma tardana la seva vocació artística, comença a pintar amb 65 anys un cop jubilat, Guitart, compta ja amb una extensa obra pictòrica amb més de 180 quadres, una quarantena dels quals es poden veure cada dia fins al 14 d’abril a la Sala d’Exposicions de la Casa de la Vila de Valldoreix.

Enllaç al vídeo de la inauguració: http://youtu.be/sQ0DU1T-5m0

 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-02-2024

L’EMD de Valldoreix inverteix 334.000€ en renovar i millorar la claveguera del torrent de Can Badal

19-02-2024

Els delictes es redueixen en un 11,3% a Valldoreix durant el 2023

19-02-2024

Pressupost prorrogat i retorn de la pagesia i la ramaderia a Collserola al ple de febrer

08-02-2024

La valldoreixenca Carmina Puig guardonada amb el XII Premio Estatal del Trabajo Social