Cercador per paraules clau
11 novembre 2020

La segona onada de la Covid-19 provoca l’anul·lació de la Mostra de Teatre a Valldoreix 2020

La Mostra de Teatre a Valldoreix 2020 no se celebrarà enguany, tal com estava previst. Les restriccions per la segona onada de la Covid-19 han acabat per provocar l’anul·lació del certamen teatral valldoreixenc, pel tancament dels espais culturals, decretat per la Generalitat per contenir els contagis de Coronavirus. En un primer moment les mesures adoptades pel govern català van obligar a modificar el programa inicial per intentar salvar la celebració de la Mostra, canviant de dia les dues primeres representacions. Amb la pròrroga de la suspensió de les activitats culturals a tot el territori català fins el 23 de novembre, l’organització i les companyies han acordat anul·lar les representacions programades per a l’edició d’enguany i aplaçar-les un any.

Amb tot, les persones que havien adquirit les entrades de forma anticipada per a qualsevol de les 4 representacions es poden posar en contacte amb l’Oficina de Cultura de l’EMD de Valldoreix, a través dels telèfons 93 674 27 19 i 93 589 82 69, que els reemborsarà l’abonament per a cada una de les representacions del cicle.

Amb l’anul·lació forçada de l’edició 2020 de la Mostra de Teatre, l’organització ha decidit aplaçar les quatre representacions un any, respectant el programa original amb les mateixes obres i companyies. Per tant, el mes de novembre de l’any 2021 es portaran a escena les obres ‘Mi robot y yo’ a càrrec de la companyia Magma 2011 del barri de La Serreta; la ‘Farsa del banyut apallissat’ a càrrec del Cercle-Grup de Teatre dels Marxosos del Vallès;  ‘El gran showman’ amb la coral jove Music’Al Cor; i ‘Vides de gos’ escrita i representada per l’actriu i directora teatral valldoreixenca Marta Angelat.

 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals

13-05-2024

Junts+ Puigdemont, força més votada el 12-M a Valldoreix