Cercador per paraules clau
16 gener 2017

La sèrie televisiva ‘Sé quién eres’ gravada a Valldoreix s’estrena aquesta nit

La ficció creada pel director de ‘Polseres vermelles’ Pau Freixas, que té com a un dels seus escenaris principals la masia de Can Monmany, està produïda per Mediaset España per a Telecinco.

Un home camina sol per la carretera. El seu estat físic denota que ha patit un greu accident de trànsit, però no recorda on s’ha produit, contra què o amb qui s’ha accidentat ni com ha arribar fins a aquell lloc. El seu nom és Juan Elías, un reconegut advocat i professor a la Universitat de Barcelona. Està casat amb la també prestigiosa advocada Alicia Castro i tenen dos fills en comú. Al dia següent la policia troba el seu cotxe sinistrat i a l’interior el seu telèfon mòbil i restes de sang que pertanyen a la seva neboda Ana, qui també és alhora alumna seva a la Universitat i a qui ningú a tornat a veure des de l’accident del seu oncle. Ramón Saura, pare de l’Ana, farà tot el possible per trobar a la seva filla i demostrar les seves sospites; que ha estat el seu cunyat qui ha assassinat a l’Ana. En Juan està entre l’espasa i la paret i al costat de la seva dona s’encarregaran d’intentar demostrar la seva innocència, tot i que veritablement ni ell sap que va succeir aquell dia.

Aquest és l’argument principal de la sèrie de 16 episodis ‘Sé quién eres’ que aquesta nit, a partir de les 22:40 hores, s’estrena a Telecinco i que compta amb la masia de Can Monmany i el seu entorn com una de les localitzacions de filmació d’algunes de les escenes més destacades de la ficció televisiva.

El repartiment de ‘Sé quién eres’ compta amb una gran presència d’actors i actrius catalans com Francesc Garrido, Carles Francino, Eva Santolaria, Àlex Monner i Aida Folch, entre els més coneguts. Altres intèrprets destacats de la sèrie són Blanca Portillo, Susana Abaiuta, Nacho Novo, Pepón Nieto i Antonio Dechent.

Per veure el tràiler de la sèrie cliqueu: AQUÍ

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

30-03-2023

Valldoreix presumeix de teixit esportiu a la 1a edició de la Gala de l’Esport

28-03-2023

L’equip de govern de Valldoreix fa balanç del mandat 2019-2023

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat