Cercador per paraules clau
08 novembre 2016

La Unitat Mòbil d’Informació al Consumidor de la Diputació visita Valldoreix aquest dijous

L’equip tècnic de la unitat mòbil (UMIC) dóna resposta, gratuïtament, a les consultes i reclamacions que hi fan, de manera presencial, els ciutadans. La UMIC també s’encarrega d’atendre les consultes trameses telemàticament mitjançant la Bústia del Consumidor.

La furgoneta quedarà instal·lada a la plaça de l’Estació des de les 10:30 i fins les 13:00 hores, des d’on atendrà de forma gratuïta els veïns i veïnes de Valldoreix que s’hi apropin per buscar consell, solucionar dubtes i presentar les seves consultes i reclamacions. Les UMIC formen part del programa de l’Oficina Provincial d’Informació al Consumidor (OPIC) del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona, que dóna servei a Valldoreix com a ens adherit a la Xarxa Local de Consum.

A banda d’assessorar els consumidors, les UMIC també faciliten a la ciutadania material informatiu i donen consells sobre com estalviar en les factures d’aigua, gas i electricitat, les consultes més habituals, juntament amb les relacionades amb telecomunicacions i empreses de telefonia mòbil.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal

14-03-2023

L’Escola de Música de Valldoreix celebra 25 anys d’ensenyaments musicals a la vila amb un gran concert

13-03-2023

Valldoreix celebra el Dia de la Dona amb una obra teatral reivindicativa i caminant per la igualtat