Cercador per paraules clau
24 juliol 2018

‘La Vaca’ serà la penúltima parada del Cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix 2018

El Cicle de Cinema a la Fresca 2018 continua la seva marxa i aterra de nou aquest divendres a la Plaça Casal de Cultura amb ‘La Vaca’, una exitosa producció del reconegut director francès Mohamed Hamidi. La cinta es proposa repetir l’èxit que projeccions com ‘Paulette’, ‘Al Sostre del Món’ i ‘L’últim ballarí de Mao’ van aconseguir omplir de gom a gom la Plaça Casal de Cultura.

La ja inel·ludible cita estiuenca de les nits de divendres amb la gran pantalla torna el 24 de juliol de la mà de la quarta convocatòria del Cicle de Cinema a l’aire lliure de Valldoreix. La pel·lícula ‘La Vaca’, una història d’aventura, drama i humanitat, serà el plat fort de la programació cultural de divendres a la vila, on tothom està convidat.

El film té com a protagonista a Fatah, un granjer algerià que mai s’ha endinsat dins món de la gran ciutat. Un dia, rep una invitació per portar la seva estimada vaca Jacqueline al Saló de l’Agricultura de Paris i, un cop el seu vaixell arriba a Marsella, decideix recòrrer tota França a peu per un camí ple de tot tipus d’aventures, històries i personatges interessants. El llargmetratge del reputat director francès promet embriagar el públic amb una mirada aventurera, emotiva i molt propera a la realitat que ens envolta.

 Els llums de la plaça del Casal de Cultura s’apagaran a les 21:45h per donar inici a la projecció de ‘La Vaca’, la quarta entrega cinematogràfica del Cicle de Cinema a la Fresca 2018. Tot i així, tota la ciutadania valldoreixenca amant del setè art podrà gaudir divendres 3 d’agost a la cloenda del certamen fílmic amb la pel·lícula ‘El Puente de los Espías’, del prolífic mestre de la gran pantalla Steven Spielberg.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals