Cercador per paraules clau
10 febrer 2021

La Xocolatada Solidària contra el càncer infantil de l’Associación Anita s’adapta a la pandèmia

La 4a edició de la Xocolatada Solidària contra el càncer infantil s’ha hagut d’adaptar a la situació d’emergència sanitària i de restriccions, en el context de pandèmia actual, i enguany variarà el seu format per poder seguir arribant al màxim de gent possible. Per aquesta edició l’entitat organitzadora i l’Escola Bressol de Valldoreix han ideat un format de paquets individuals, de melindros amb una xocolatina, que els alumnes/treballadors del centre s’enduran a casa a canvi d’un petit donatiu de 2€. Amb la mateixa finalitat l’organització també ha fet arribar a l’EMD de Valldoreix un cistell amb una trentena de packs de melindros i xocolata perquè els treballadors de l’administració valldoreixenca es puguin afegir a la iniciativa.

La Xocolatada Solidària a Valldoreix està organitzada per l’Asociación Anita amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, que es commemora cada dia 15 de febrer a tot el món i que serveix per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu i per conscienciar la societat de la necessitat de què tot infant amb càncer ha de rebre la millor atenció mèdica i psicològica possible. L’entitat organitzadora de la xocolatada a Valldoreix està promoguda i impulsada per la valldoreixenca Carolina Amado, mare de l’Anita i centra la seva acció en recaptar fons per a la investigació del càncer de cèl·lules germinals.

Juntament amb l’Asociación Anita, la Xocolatada Solidària està impulsada per les associacions de lluita contra diferents tipus de càncer infantil com són: La lluita d’Arnau; Or Asociación; Aniol, sempre amb un somriure; Mua solidaris; Asociación contra el Rabdomiosarcoma; Asociación pulseras Candela; l’Associació Max Aleix; AENAR, Miradas mágicas; Shurikan; Dona’m ales; COCO i Súper H, entre d’altres.

L’any 2020 les xocolatades solidàries de l’Associación Anita al Ferran i Clua i a l’Escola Bressol van recaptar prop de 750€, mentre que la recaptació total a nivell estatal va superar els 450.000€.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal