Cercador per paraules clau
06 febrer 2017

L’Associació Anita contra el tumor de cèl·lules germinals ja ha recaptat tots el diners per endegar el seu projecte d’investigació

Demà l’acte de lliurament del xec a l’Hospital Sant Joan de Déu tindrà una forta càrrega simbòlica ja que la posada en marxa del projecte d’investigació coincidirà amb el dia que l’Anita hagés complert 8 anys d’edat.

L’Associació Anita ja disposa de tots els fons necessaris per posar en marxa el seu programa d’investigació i formació internacional de 5 anys de durada i que està liderat conjuntament per la Fundació d’Investigació de l’Hospital de Sant Joan de Déu i per l’Amatruda Lab, del Centre Mèdic de la Universitat UTSouthwestern de Dallas.

L’assoliment de la fita s’ha produït al llarg dels 3 dies (2, 3 i 6 de febrer) que l’associació benèfica valldoreixenca ha estat a la Sala de Plens de Valldoreix amb la seva exposició ‘Arte para Anita’, que enguany arriba a la seva 4a edició i que ha servit per recollir fons per a iniciar el projecte científic. L’empenta final per aconseguir els 50.000€ necessaris per donar llum verd al projecte han arribat de La Caixa, que ha donat 7.000€ a través d’un fons que les diferents oficines destinen als comptes de clients que són fundacions benèfiques o ONG.

Al donatiu de ‘La Caixa’ s’han sumat els 689€ recollits de les aportacions fetes per les persones que, el dijous passat es van apropar a la Sala de Plens de la Casa de la Vila per inaugurar l’exposició ‘Arte para Anita’. L’exposició ha servit per presentar els quadres digitals pintats amb tauleta electrònica pel pintor Pedro Domingo i que ha volgut donar per a la causa.

La suma dels diferents donatius aconseguits aquests dies han permès a l’associació recaptar els 7.640€ que els restaven per arribar als 50.000€ necessaris per posar en marxa el programa d’investigació. Un cop assolida la xifra, demà la presidenta de l’Associació Anita’ de Valldoreix, Carolina Amado, es desplaçarà a l’Hospital Sant Joan de Déu, on farà entrega del xec amb els fons recaptats als responsables del projecte al centre hospitalari barceloní.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal