Cercador per paraules clau
06 març 2017

L’Associació Anita organitza una cursa familiar d’esquí per seguir recaptant fons pel seu projecte d’investigació contra el càncer

[:ca]L’estació d’esquí de Porté-Puymorens, a la Cerdanya francesa, acollirà la segona edició de la Cursa d’Esquí Solidària Anita el proper diumenge 19 de març a partir de les 8:30 hores.

L’Associació Anita amb seu a Valldoreix segueix treballant per a finançar el seu programa d’investigació i formació internacional de 5 anys de durada per a l’eradicació del càncer de cèl·lules germinals o càncer de desenvolupament infantil i que està liderat conjuntament per la Fundació d’Investigació de l’Hospital de Sant Joan de Déu i per l’Amatruda Lab, del Centre Mèdic de la Universitat UTSouthwestern de Dallas.

Després d’aconseguir els fons per posar en marxa el programa d’investigació, ara la tasca de l’Associació Anita se centra en recaptar diners per donar continuïtat al programa per a la formació d’un investigador/a que durant 3 anys es formarà a l’Amatruda Lab de Dallas (Texas) per després tornar a Barcelona i durant 2 anys desenvolupar els coneixements adquirits a Dallas per endegar el projecte ‘Tumor de cèl·lules germinals’ a la Fundació d’Investigació Sant Joan de Déu. El cost anual del projecte és de 50.000€.

La 2a Cursa d’Esquí Solidària Anita consistirà en un Eslàlom Gegant obert a totes les edats i nivells, a partir dels 5 anys d’edat, i està adreçat a totes aquelles persones que vulguin gaudir d’un dia d’esquí en família i col·laborar en la causa solidària de l’Associació Anita. El preu de l’entrada és de 46€ i inclou el forfait, l’assegurança i la inscripció a la cursa. Per a tots aquells que ja tinguin forfait i vulguin prendre part de la prova el preu és de 25€.

Les persones que, tot i no esquiar, vulguin participar de l’acte ho poden fer assistint a l’esdeveniment, animant els participants i prenent part de la rifa que l’associació celebrarà a les mateixes instal·lacions de l’estació d’esquí de Porté-Puymorens. L’organització també ha habilitat una manera amb què les persones que no poden assistir podran prendre part simbòlicament de la iniciativa a través de les entrades de ‘Fila zero’, que serviran per ajudar a donar continuïtat al projecte.[:]

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals

13-05-2024

Junts+ Puigdemont, força més votada el 12-M a Valldoreix