Cercador per paraules clau
09 setembre 2022

L’atleta Joan Serraboguñá és el pregoner d’enguany de la Festa Major de Valldoreix

Campió d’Espanya sub-20 de curses d’obstacles i veí de la Colònia de Montserrat, són dues de les condicions que marquen la biografia d’aquest valldoreixenc de bressol, que el proper 16 de setembre pujarà a l’escenari de la plaça del Casal de Cultura per pronunciar el discurs de la Festa Major 2022 de Valldoreix.

Nascut a Valldoreix l’any 2.003, Joan Serraboguñá ha desenvolupat tota la seva etapa escolar a la vila com a alumne de l’escola Ferran i Clua i de l’Institut Arnau Cadell. Pel que fa a l’esport, s’inicia de ben petit, i per influència familiar, en el món del motor en les disciplines de l’enduro i el motocròs, de les quals va arribar a disputar el campionat de Catalunya i que va haver de deixar per l’alt cost econòmic que comportava la pràctica d’aquest esport. Després d’això, i ja amb 13 anys, va iniciar un periple de 4 anys jugant a futbol, durant els quals va defensar els colors del CFU Mira-sol-Baco.

Paral·lelament, amb 15 anys, es va produir la seva irrupció en les curses d’obstacles, on hi arriba també per influència familiar del seu pare, i que no ha pogut ser més exitosa ja que l’any passa i amb només 18 anys va aconseguir proclamar-se campió d’Espanya sub-20 i campió de la Lliga Nacional de la disciplina.

Actualment Joan Serraboguñá combina la seva prometedora carrera esportiva a les curses d’obstacles amb els estudis del grau de fisioteràpia i la feina d’entrenador, que també està vinculada a Valldoreix, atès que treballa al gimnàs a l’aire lliure Outdoor Circuits de la vila.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

31-01-2023

L’EMD i Catalònia Creactiva renoven per 4 anys l’acord per a la integració de persones en risc d’exclusió

27-01-2023

Dret a vot i suport a la vaga de metges i mestres per iniciar l’any polític al Ple de l’EMD

25-01-2023

‘La flor de l’autopista’ enceta l’edició 2023 de la Programació Continuada de Teatre de Valldoreix

16-01-2023

Valldoreix inicia la campanya anual de control de la processionària a equipaments i espais públics de la vila