Cercador per paraules clau
30 novembre 2017

‘L’Electe’ del valldoreixenc Ramon Madaula s’estrena demà a la Nau de Cultura amb les localitats exhaurides

Tot el paper venut dues setmanes abans de l’estrena de l’única representació que Madaula farà a Valldoreix de la seva obra ‘L’Electe’, una comèdia dramàtica sobre els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques.

 La Nau de Cultura acollirà demà 1 de desembre a partir de les 20:00h l’esperada representació de l’obra creada pel prolífic artista valldoreixenc Ramon Madaula, una comèdia dirigida per Jordi Casanovas i interpretada pels actors Abel Folk i Roger Coma. L’EMD de Valldoreix va penjar el passat 16 de novembre el cartell ‘entrades exhaurides’ per assistir a l’esperada representació d’aquest divendres.

L’espectacle té una durada d’uns 70 minuts en què Madaula pretén exposar els efectes dramàtics de la política i la psiquiatria utilitzant un to humorístic i hilarant amb els quals ha aconseguit crear una obra teatral que compta amb més de 60 representacions arreu del territori i uns 20.000 espectadors. Amb la imprescindible col·laboració de grans actors i el director i dramaturg Jordi Casanovas, la tarda de divendres a la Nau no deixarà a ningú indiferent.

L’argument té com a protagonista a un polític amb escassa experiència que acaba de ser escollit president. El futur cap de govern està obligat a pronunciar un discurs d’investidura  però, mentre assaja el text, una ganyota incontrolable li deforma la cara grotescament. Per resoldre el desafortunat contratemps, el polític demana consell a un psiquiàtra que intentarà esbrinar l’orígen d’aquest absurd síntoma i evitar que el jove presidenciable faci el ridícul davant tot el país.

La representació d’aquest divendres compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’EMD de Valldoreix, entitats compromeses fermament amb la cultura i que han treballat conjuntament per portar a l’escenari de la vila una obra que estarà en cartell a la barcelonina Sala Muntaner fins el 7 de maig de 2018.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals

13-05-2024

Junts+ Puigdemont, força més votada el 12-M a Valldoreix