Cercador per paraules clau
07 abril 2017

L’EMD de Valldoreix adquireix una nova màquina escombradora

El nou vehicle és una escombradora compacta Schmidt CG 500 i s’ha adquirit a través de l’Associació Catalana de Municipis per un preu de 160.116,88 €, que estan subvencionats parcialment per la Diputació de Barcelona.

L’escombradora substitueix una de les dues unitats que fins a la data tenia en servei l’EMD. En concret, la nova adquisició serveix per substituir l’escombradora més antiga, que des de l’any 2008 feia les tasques de neteja viària.

Respecte a la seva predecessora, la nova CG 500 és l’escombradora amb major càrrega útil (fins a 6.6 tones) del seu segment que li permet un gran radi d’acció i gran independència de treball sense haver de descarregar.

El nou vehicle també ofereix una major visibilitat que incrementa la seguretat, gràcies al seu ampli parabrises frontal fabricat d’una sola peça i que va des del terra fins el sostre. La cabina inclou igualment una àmplia finestra a terra que permet control·lar embussaments a la boca de succió, així com el control visual dels raspalls.

Per últim, la CG 500 equipa un potent i eficient motor Dièsel Euro 6 que ofereix l’última tecnologia en sistemes de purificació de gasos d’escapament amb un convertidor catalític d’oxidació dièsel i un sistema de filtre de partícules tancat. Gràcies a aquests sistemes la nova escombradora garanteix el mínim nivell d’emissions tòxiques i compleix les exigents regulacions de la Norma Euro 6.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal

16-01-2023

Valldoreix inicia la campanya anual de control de la processionària a equipaments i espais públics de la vila

11-01-2023

La campanya anual de poda de l’arbrat urbà de Valldoreix arrenca el proper dilluns

25-07-2022

El ramat de rucs de Can Domènech ja pastura pel sotabosc de l’entorn forestal de Valldoreix