Cercador per paraules clau
22 setembre 2017

L’EMD de Valldoreix atura la seva activitat institucional en protesta per les detencions d’alts càrrecs de la Generalitat

Els regidors i regidores dels partits sobiranistes amb representació al Ple de l’EMD de Valldoreix (PDeCat-Demòcrates-Actuem; ERC-MES; CUP-PC) han acordat suspendre la seva activitat institucional ordinària en solidaritat amb els càrrecs de la Generalitat detinguts durant les actuacions policials de l’Estat en contra les institucions catalanes i la preparació del referéndum.

La junta de portaveus de l’EMD, a proposta del grup de la CUP-PC, ha decidit aquest dijous aturar l’activitat política de la corporació valldoreixenca. Una mesura que ha estat secundada per la majoria de vocals del plenari, exceptuant la representant de C’s, Susana Casta. El president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig, ha volgut deixar clar que ‘mentre hi hagi gent detinguda no farem cap actuació’.

Si el proper dilluns algun dels càrrecs detinguts durant l’operació policial per evitar el Referèndum de l’1-O continuen retinguts, els grups estudiaran continuar amb l’atur de l’activitat política. Una mesura amb què els càrrecs electes renuncien a rebre les dietes corresponents a l’assisstència a actes institucionals com Juntes de Veïns, Juntes de Portaveus i altres.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals