Cercador per paraules clau
22 setembre 2017

L’EMD de Valldoreix atura la seva activitat institucional en protesta per les detencions d’alts càrrecs de la Generalitat

Els regidors i regidores dels partits sobiranistes amb representació al Ple de l’EMD de Valldoreix (PDeCat-Demòcrates-Actuem; ERC-MES; CUP-PC) han acordat suspendre la seva activitat institucional ordinària en solidaritat amb els càrrecs de la Generalitat detinguts durant les actuacions policials de l’Estat en contra les institucions catalanes i la preparació del referéndum.

La junta de portaveus de l’EMD, a proposta del grup de la CUP-PC, ha decidit aquest dijous aturar l’activitat política de la corporació valldoreixenca. Una mesura que ha estat secundada per la majoria de vocals del plenari, exceptuant la representant de C’s, Susana Casta. El president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig, ha volgut deixar clar que ‘mentre hi hagi gent detinguda no farem cap actuació’.

Si el proper dilluns algun dels càrrecs detinguts durant l’operació policial per evitar el Referèndum de l’1-O continuen retinguts, els grups estudiaran continuar amb l’atur de l’activitat política. Una mesura amb què els càrrecs electes renuncien a rebre les dietes corresponents a l’assisstència a actes institucionals com Juntes de Veïns, Juntes de Portaveus i altres.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

30-03-2023

Valldoreix presumeix de teixit esportiu a la 1a edició de la Gala de l’Esport

28-03-2023

L’equip de govern de Valldoreix fa balanç del mandat 2019-2023

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat