Cercador per paraules clau
24 abril 2015

L’EMD de Valldoreix crea una la nova línia d’autobús que connecta l’estació amb els barris de Sant Jaume i La Serreta

La nova línia VDX4 també donarà servei a la zona escolar i esportiva del carrer Brollador. La mesura implicarà el retorn de la línia VDX2 al seu recorregut anterior i amb la freqüència de 30 minuts.

La mesura adoptada pels responsables de l’EMD respon a la voluntat de rectificar les modificacions implantades en el recorregut de la línia el passat setembre, que no havien donat el resultat esperat, ja que havien significat una pèrdua de viatgers, com també havien generat queixes entre alguns veïns de determinades zones, com per exemple la Colònia Montserrat.

Per mirar de posar solució a les diferents problemàtiques generades pels canvis, el Ple Extraordinari de la Junta de Veïns va aprovar el passat dimecres la modificació del contracte de concessió del servei de transport urbà.

La proposta recollida en la modificació del contracte inclou modificacions significatives. A banda de retornar a l’anterior recorregut i amb una freqüència de 30 minuts, la línia VDX2 recuperarà les 31 expedicions diàries durant tot l’any. D’aquesta manera s’espera que es recuperi el volum de passatgers i que, en conseqüència, millori l’eficiència de la línia. De la seva banda, la nova línia VDX4 tindrà 11 expedicions diàries en hores punta de matí i tarda, de manera que s’aconsegueix donar servei als veïns de la Serreta i Sant Jaume, al mateix temps que es reforcen la resta de línies en els moments de més afluència.

Per últim, la línia VDX3 ampliarà el seu itinerari per dins del barri del Regadiu. Les obres de pavimentació amb capes de rodament, fetes fa poques dates, permeten ampliar el recorregut d’aquesta línia per dins del barri i aproximar una parada al centre d’aquest sector. En concret la parada s’ubicarà a la cruïlla dels carrers Tórtora i Pigot. La modificació també inclou el trasllat d’una de les dues parades de l’Av. Mn. J. Verdaguer, que es desplaçarà uns metres fins a la cruïlla amb el carrer Faisà.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix