Cercador per paraules clau
11 juny 2021

L’EMD de Valldoreix dona el tret de sortida al Concurs de Cartells de la Festa Major 2021

La convocatòria per participar a l’edició 2021 del Concurs de Cartells de la Festa Major de Valldoreix ja està en marxa, després de la publicació aquesta setmana de les bases de participació del certamen artístic, que ha de decidir el cartell anunciador de la festa gran de la vila. Les millors obres del concurs es premiaran amb 300 euros -categories adult i juvenil- i 100 euros en material de belles arts -categoria infantil-. A més, el cartell triat com a anunciador de la Festa Major rebrà un premi adicional de 200 euros.

L’EMD de Valldoreix ja ha fet públiques les bases per participar a la convocatòria de 2021 per escollir el cartell que serà l’anunciador de la Festa Major d’enguany. Les inscripcions al certamen ja estan obertes per a tots els artistes, adults, joves i infants, que s’animin a crear un cartell que servirà per anunciar l’arribada de la festa gran de Valldoreix.

Les obres del Concurs de Cartells es poden presentar fins el 30 de juny de 2021 presencialment a través d’una instància al Registe d’Entrada (Atenció Ciutadana) de la Casa de la Vila de Valldoreix o de forma telemàtica mitjançant la seu electrònica al web: www.valldoreix.cat, i entrant a l’apartat instància genèrica. A més de la proposta gràfica, el document haurà d’anar acompanyat d’informació personal de l’artista i, en cas que el concursant sigui menor d’edat, d’un permís de la mare, del pare o del/a tutor/a. Els participants estaran separats en tres categories dividides per l’edat. En primer lloc, hi haurà una categoria dirigida als infants de 6 a 12 anys, una segona que aplega els joves de 13 a 17 anys i una modalitat destinada als artistes majors de 18 anys.

Les propostes presentades no podran anar signades, ni podrà participar cap persona o entitat que tingui qualsevol relació econòmica o laboral amb l’EMD de Valldoreix. Tampoc s’acceptaran obres on quedin reflectits focs artificials. Els premis consistiran en material de belles arts per valor de 100 euros pel cartell guanyador de la categoria de 6-12 anys, 300 euros per a la millor obra de la modalitat de 13 a 17 anys i també 300 euros per la peça més votada de la categoria d’adults (majors de 18 anys). A més, l’artista creador del cartell, triat pel jurat especialitzat com a imatge de la Festa Major 2021 rebrà 200 euros addicionals com a reconeixement.

El document amb les instruccions del concurs es pot consultar al web de l’EMD (www.valldoreix.cat),

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

19-09-2022

La participació i el civisme protagonitzen la celebració de la Festa Major de Valldoreix 2022

09-09-2022

L’atleta Joan Serraboguñá és el pregoner d’enguany de la Festa Major de Valldoreix

01-09-2022

La cantant barcelonina Suu és la cap de cartell de la Festa Major de Valldoreix 2022

20-09-2021

Les anul·lacions provocades per la pluja no desllueixen la Festa Major de Valldoreix