Cercador per paraules clau
17 novembre 2017

L’EMD de Valldoreix fa entrega de 238 peces de roba a ‘El rober’ de la Creu Roja

L’entitat municipal s’ha sumat aquest matí al projecte de recollida de roba que esta fent l’agrupació territorial de la Creu Roja a Sant Cugat, Rubí i Valldoreix. El material serà distribuït mitjançant els programes d’atenció de l’entitat a persones en situació d’extrema vulnerabilitat.

 Voluntaris de la Creu Roja s’han apropat aquest matí a la Casa de la Vila per recollir 134 samarretes tècniques d’esport i 104 bosses esportives que l’EMD de Valldoreix ha entregat a la iniciativa de l’entitat. El vestuari donat prové de les peces de roba sobrants de la celebració, el passat mes de març, de la 14ª edició de les Milles de Valldoreix.

Les peces de roba donades per l’EMD de Valldoreix s’afegiran a ‘El rober’, una iniciativa amb què l’ONG té la finalitat de fer arribar roba d’abric a totes les persones amb recursos limitats que es veuen en situació de vulnerabilitat al començament de la temporada d’hivern. Des de l’organització es demanen abrics, llençols i mantes per impedir que cap ciutadà passi fred durant els propers mesos. Els particulars que vulguin donar les seves peces de roba ho podran fer directament als voluntaris de la Creu Roja a Sant Cugat (carrer Sant Juli, 2) de 9:00h a 12:00h o al contenidor de roba. Per arribar en transport públic, els valldoreixencs poden agafar a la Plaça de Joan Major l’autobús de la línia L1, que fa la parada de la Creu Roja davant el Centre d’Atenció Primària del carrer La Mina.

L’EMD-Valldoreix vol expressar amb aquesta participació el seu compromís clar amb la protecció de les persones més desfavorides i estrènyer els llaços de col·laboració de Valldoreix amb una organització humanitària tan reconeguda i de gran implantació des de fa molts anys a la vila de Valldoreix com la Creu Roja.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

13-06-2024

Certificat d’antiguitat i/o legalitat

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix