Cercador per paraules clau
16 novembre 2021

L’EMD de Valldoreix i els Minyons Escoltes i Guies de Catalunya renoven el conveni de col·laboració

L’Agrupament Escolta Trementinaire de Valldoreix, conegut popularment com el Cau de Valldoreix, seguirà desenvolupant la seva activitat a l’espai NEC de la plaça de Casal de Cultura el propers 2 anys, després de la renovació de l’acord de cessió de l’equipament a que han arribat l’EMD de Valldoreix i l’entitat escolta. El conveni de col·laboració respon a la voluntat de l’administració valldoreixenca d’afavorir que les entitats que treballen amb infants i joves puguin desenvolupar la seva activitat d’educació en el lleure en equipaments públics de Valldoreix.

La presentació de l’acord, rubricat aquest dilluns pel president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig i el Comissari General de Minyons, David Gómez, ha comptat també amb la presència del vocal de Joventut de l’EMD, Bernat Gisbert i d’una representació del cau valldoreixenc.  L’entitat desenvoluparà la seva activitat tots els dimarts de 20:30 a 00:00h i els dissabtes de 15:30 a 23:30h.

La durada del conveni està estipulada inicialment en 2 anys i que es pot prorrogar en 2 anys més, per a una vigència màxima de 4 anys. Pel que fa al règim econòmic, l’acord no contempla cap cost per a l’ús de la instal·lació, però sí que l’entitat usuària s’haurà de fer càrrec del manteniment i bon estat de l’espai. L’EMD-Valldoreix, de la seva banda, es compromet a assumir en el seu pressupost les despeses derivades dels subministraments energètics i d’aigua al llarg de tota la durada del conveni.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals