Cercador per paraules clau
28 juliol 2022

L’EMD de Valldoreix i Women Evolution sumen esforços per seguir impulsant el lideratge femení

L’administració local de Valldoreix i la direcció de la plataforma Women Evolution han signat aquest matí un conveni de col·laboració a través del qual l’EMD es compromet a donar suport a l’organització de la 4a edició del Congrés Women Evolution amb una aportació de 1.000€.

El congrés, que tindrà lloc el proper 6 d’octubre a les instal·lacions del campus d’ESADE-Creapolis de Sant Cugat, porta per títol ‘Reptes de la dona del segle XXI en salut, lideratge i innovació tecnològica’  i està dirigit a les dones directives, empresàries, professionals i emprenedores. A banda de amb el suport de l’EMD de Valldoreix, la iniciativa comptarà amb la col·laboració de reconegudes marques que promouen valors que situen a la dona en el centre de les seves estratègies de negoci i innovació.

L’objectiu de l’EMD amb la signatura d’aquest acord és col·laborar, de la mà de Woman Evolution, en seguir promovent l’empoderament de la dona professional, emprenedora, directiva i empresària, que impulsa el lideratge femení i que vol fer evolucionar a les dones mitjançant coneixements, recursos, informació i networking.

L’acte de signatura, celebrat a l’EMD de Valldoreix ha comptat amb la presència del president Josep Puig i la cofundadora de Women Evolution, Lídia Codinachs, acompanyats de les vocals de l’equip de govern, Susana Herrada i Lluïsa Muñoz.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

31-01-2023

L’EMD i Catalònia Creactiva renoven per 4 anys l’acord per a la integració de persones en risc d’exclusió

27-01-2023

Dret a vot i suport a la vaga de metges i mestres per iniciar l’any polític al Ple de l’EMD

25-01-2023

‘La flor de l’autopista’ enceta l’edició 2023 de la Programació Continuada de Teatre de Valldoreix

16-01-2023

Valldoreix inicia la campanya anual de control de la processionària a equipaments i espais públics de la vila