Cercador per paraules clau
25 novembre 2016

L’EMD de Valldoreix participa a la campanya ‘El gran recapte’ amb més de 310kg d’aliments

El donatiu s’ha fet a les instal·lacions del supermercat Condis de la plaça Mas Roig, establiment on estaven ubicats els voluntaris i el punt de recollida habilitat pel Banc d’Aliments a Valldoreix.

El president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig s’ha apropat aquest matí a l’establiment que Condis Supermercats té a Valldoreix per fer efectiu el lliurament dels més de 300 quilograms d’aliments donats per l’administració valldoreixenca al Banc d’Aliments, en el marc de la campanya ‘El gran recapte d’aliments’. ‘El gran recapte d’aliments’ és una campanya de recollida d’aliments bàsics a tot Catalunya per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària i que també serveix per donar visibilitat a la situació que travessa aquest col·lectiu que, arran de la crisi econòmica, ha anat creixent.

En total l’EMD ha fet un donatiu de més de 310 kg d’aliments, valorats en 400 euros. L’aportació de l’administració de Valldoreix al Banc d’Aliments ha consistit en menjar envasat de llarga duració fora del frigorífic, per tal que aquest es pugui distribuir durant més temps. En concret l’EMD ha contribuït a ‘El gran recapte d’aliments’ amb més de 120 litres de llet; més de 100 quilograms de pasta seca, arròs i sucre; prop d’una vuitantena de quilograms de llegums cuites i altres productes de primera necessitat com oli, llet infantil i bolquers.

La contribució de l’establiment Condis de Valldoreix amb la campanya consisteix en la cessió dels espais en el punt de venda i d’emmagatzematge dels materials per dur a bon terme la campanya. També es fan càrrec de la logística necessària per tal que els aliments arribin al Banc d’Aliments en condicions òptimes per ser repartits.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals

13-05-2024

Junts+ Puigdemont, força més votada el 12-M a Valldoreix

07-05-2024

El CAP de Valldoreix acull una prova pilot per implantar la prescripció social

19-04-2024

Videocàmeres a l’estació, adhesió a la Xarxa de Refugis Climàtics i límit de temps a l’acció de govern, al Ple d’abril