Cercador per paraules clau
21 juliol 2015

L’EMD de Valldoreix repara el paviment de diferents carrers de la vila

L’actuació consisteix en fer un fresat per retirar el paviment actual i aplicar una nova capa d’asfalt per tal d’eliminar certes irregularitats que dificultaven la circulació de vehicles.

En total s’ha actuat sobre un total de 1100 metres quadrats que han servit per eliminar sotracs i irregularitats causats en la seva gran totalitat per l’acció de les arrels dels arbres i per l’ús intensiu de les principals vies de comunicació de la xarxa viària de Valldoreix.

En concret, els treballs consisteixen en el fresat de les zones en mal estat i la retirada i el sanejat de les zones malmeses per les arrels de l’arbrat públic. Un cop enllestits aquests treballs es procedeix a l’estesa d’una nova capa d’asfalt que corregeix les irregularitats existents.

L’actuació, que ha anat a càrrec de l’empresa Asfalts Augusta, adjudicatària de l’obra per concurs públic, s’ha realitzat a tres zones de la vila que són el carrer Tórtora, cantonada carrer Pigot i a la intersecció entre el carrer Pinar i el carrer Castanyer. L’última part de l’obra es desenvolupa a la Pl. Pompeu Fabra, a tocar de la Casa de la Vila, i on ara no es pot accedir amb vehicle, fins que no finalitzin les tasques, sobre les 19:00 hores.[:es]La actuación consiste en hacer un fresado para retirar el pavimento actual y aplicar una nueva capa de asfalto para eliminar ciertas irregularidades que dificultaban la circulación de vehículos.

En total se ha actuado sobre un total de 1100 metros cuadrados que han servido para eliminar baches e irregularidades causados en su gran totalidad por la acción de las raíces de los árboles y por el uso intensivo de las principales vías de comunicación de la red viaria de Valldoreix.

En concreto, los trabajos consisten en el fresado de las zonas en mal estado y la retirada y el saneado de las zonas dañadas por las raíces del arbolado público. Una vez terminados estos trabajos se procede al tendido de una nueva capa de asfalto que corrige las irregularidades existentes.

La actuación, que ha ido a cargo de la empresa Asfaltos Augusta, adjudicataria de la obra por concurso público, se ha realizado en tres zonas de la ciudad que son la calle Tórtola, esquina calle Pigot ya la intersección entre la calle pinar y la calle Castaño. La última parte de la obra se desarrolla en la Pl. Pompeu Fabra, junto a la Casa de la Villa, y donde ahora no se puede acceder con vehículo, hasta que no finalicen las tareas, sobre las 19:00 horas[:en]The performance consists of making a milling to remove the current pavement and apply a new layer of asphalt to eliminate certain irregularities that hindered the movement of vehicles.

In total was performed on a total of 1100 square meters that have served to eliminate potholes and irregularities caused in its entirety by the action of big tree roots and intensive use of the main roads of the Valldoreix road network.

In particular, the work consists of milling areas and retreat into disrepair and sanitized areas damaged by the roots of trees public. Once these projects been completed proceed to the laying of a new asphalt layer corrects irregularities exist.

The project, which has been in charge of the company Asphalt Augusta, awarded the tender for the work has been carried out in three areas of the town are Tórtora street corner Pigot street and intersection C Pinar Street and Chestnut. The last part of the work developed Pl. Pompeu Fabra, next to the Town Hall, where such vehicle can not be accessed until you finish tasks on 19:00.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix