Cercador per paraules clau
03 maig 2017

L’EMD de Valldoreix, un cop més al costat del Torneig Futures del Club Esportiu Valldoreix

Torna a Valldoreix per 11è any consecutiu el torneig professional Futures BTT Academy i que permet els jugadors aconseguir punts per a la classificació mundial per participar als tornejos del circuit professional de l’ATP.

Aquest és el principal reclam per als jugadors, però també ho és els importants premis econòmics en metàl·lic que enguany repartiran 15.000 dòlars, un important increment respecte a les 10 edicions anteriors, quan es van donar premis per valor de 10.000 dòlars.

El torneig es disputa a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix del 6 al 14 de Maig 2017. La fase prèvia es jugarà del 6 al 8 de maig amb un total de 64 jugadors inscrits, dels quals 8 accediran a la fase final.

La fase final es disputarà del 8 al 14 de maig i hi prendran part 32 jugadors

També hi haurà una Fase Final de dobles que acollirà 16 parelles.

La importància del torneig Futures-Vila de Valldoreix es demostra en la gran representació internacional amb que compta la Fase final, amb jugadors de nacionalitats tan diverses com l’Argentina, el Brasil, Itàlia, Suïssa, Austràlia i Espanya. De la seva banda, la fase prèvia comptarà amb jugadors de fins a 19 nacionalitats.

La presentació del torneig s’ha celebrat aquest dimarts a les 12:30 a la sala de Plens de la Casa de la Vila, on el president Puig, acompanyat pel president del Club, Joan Carles Pradell, el director del torneig, Albert Riba i el director de la BTT Academy, Roger Badia.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal

14-03-2023

L’Escola de Música de Valldoreix celebra 25 anys d’ensenyaments musicals a la vila amb un gran concert

13-03-2023

Valldoreix celebra el Dia de la Dona amb una obra teatral reivindicativa i caminant per la igualtat