Cercador per paraules clau
07 setembre 2018

Valldaurex organitza un recorregut per la història de la vila amb l’exposició ‘Valldoreix en blanc i negre’

La mostra recull un interessant i indispensable arxiu gràfic de fotografíes històriques dels carrers i indrets més emblemàtics de Valldoreix. El bar-restaurant El Casalet obrirà les seves portes per acollir l’esperada exposició amb les explicacions de l’historiador de l’EMD-Valldoreix, Juanjo Cortés.

La mostra té per objectiu essencial fer un repàs a la història de la vila i transmetre la memòria dels carrers i els paratges valldoreixencs a tota la ciutadania, des de la seva inauguració aquest divendres 7 de setembre a les 18:00h al bar-restaurant El Casalet, fins més enllà del final de la Festa Major. La proposta està inclosa entre la vuitantena d’activitats per a tots els públics del programa de la festa gran de la vila, on també destaquen altres activitats culturals com la visita guiada al Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya i actuacions teatrals i musicals per a tots els gustos.

La inauguració de l’exposició fotogràfica ‘Valldoreix en blanc i negre’, a càrrec de l’entitat cultural Valldaurex, garanteix un viatge pels racons més emblemàtics de la vila, posant en valor el passat dels carrers i paisatges d’un indret únic com és Valldoreix. La mostra comprèn un recull gràfic d’imatges de finals del segle XIX i fins als anys 70 acompanyades d’explicacions essencials per entendre el passat de la mà del president de Valldaurex, Juanjo Cortés. L’exposició s’estendrà fins més enllà del final de la Festa Major.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal

14-03-2023

L’Escola de Música de Valldoreix celebra 25 anys d’ensenyaments musicals a la vila amb un gran concert

13-03-2023

Valldoreix celebra el Dia de la Dona amb una obra teatral reivindicativa i caminant per la igualtat