Cercador per paraules clau
27 abril 2023

L’EMD renovarà l’asfalt dels carrers Nard, Pg. Oreneta i Av. mossèn Jacint Verdaguer la setmana vinent

Els dies 3, 4 i 5 de maig l’EMD de Valldoreix ha programat els treballs de renovació de l’asfalt de diferents trams dels carrers Nard, Pg. Oreneta i Av. Mossèn Jacint Verdaguer. El primer tram sobre el qual s’actuarà serà el del carrer Nard, entre l’avinguda Ramon Escayola i el pont de la riera Nonell i els treballs s’executaran al llarg del dimecres dia 3. Pel que fa a les tasques de millora del paviment a l’Av. Mn. Jacint Verdaguer i el Pg. Oreneta, en el trajecte que va des de la Plaça Mas Roig, fins plaça dels Ocells, començaran el dijous 4 i finalitzaran el divendres 5. Les actuacions, tots tres dies, està previst que comencin a les 7.30h i finalitzin a les 20.30h.

Durant l’execució dels treballs els carrers sobre els quals s’estigui actuant quedaran tallats al trànsit i no es permetrà el pas de vehicles. Això afectarà també el recorregut de les línies VDX V1 i VDX V3 del bus urbà de la vila. En el tall de l’Av. Mossèn Jacint Verdaguer i Pg. de l’Oreneta (dijous 4 i divendres 5) el recorregut del bus V1 es desviarà del seu trajecte a la Pl. Mas Roig per agafar la rambla mossèn Jacint Verdaguer i l’Av. Joan Borràs, fins a reprendre recorregut habitual a l’Av. Ramon Escayola, on s’ha habilitat una nova parada provisional a la cruïlla entre l’Av. Joan Borràs i l’Av. Ramon Escayola. Pel que fa a la línia V3, aquesta es desviarà des de la Pl. dels Ocells per l’Av. Ramon Escayola, l’Av. Joan Borràs i Rambla Mossèn J. Verdaguer fins a la Pl. Mas Roig, on reprendrà el seu recorregut habitual. Des de l’EMD s’ha habilitat una parada provisional la confluència entre l’Av. Ramon Escayola i l’Av. Joan Borràs.

Per tal de minimitzar les eventuals molèsties que l’actuació pugui ocasionar als veïns residents a la zona, per tant, els més directament afectats, l’EMD-Valldoreix enviarà una carta informativa a totes les llars que quedin afectades pels treballs. 

Canvi de recorregut línia bus VDX V1

Canvi de recorregut línia bus VDX V3

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-02-2024

L’EMD de Valldoreix inverteix 334.000€ en renovar i millorar la claveguera del torrent de Can Badal

19-02-2024

Els delictes es redueixen en un 11,3% a Valldoreix durant el 2023

19-02-2024

Pressupost prorrogat i retorn de la pagesia i la ramaderia a Collserola al ple de febrer

08-02-2024

La valldoreixenca Carmina Puig guardonada amb el XII Premio Estatal del Trabajo Social